Horoscoop

Sterrenbeeld Stier

20 april t/m 20 mei
stier

Lieve zorgzame Stier. Je bent middenin de lente geboren, oftewel tussen 20 april en 20 mei en je hebt alles over voor de mensen die jij belangrijk vindt. Lees snel verder als je benieuwd ben naar de andere eigenschappen van het sterrenbeeld Stier.

Sterrenbeeld Stier eigenschappen: herken jij ze?

Flexibel

Als Stier jouw sterrenbeeld is, dan ben jij eraan gewend om voor anderen te zorgen. Sterker nog, dat doet je nu eenmaal heel graag. En dat is oké, zolang het maar niet doorslaat. Als een echte Stier probeer jij namelijk soms ruzies te vermijden omdat je liever hebt dat de dingen niet tot een confrontatie komen. Ook daarom ben je super flexibel als het moet en heb je alles voor je loved ones over. Jij wordt niet heel makkelijk boos, maar áls je dan boos bent, kan iedereen beter uit je buurt blijven.

Gehecht aan patronen

Sterrenbeeld Stier: structuur in je leven is erg belangrijk voor jou. Je weet graag wat er staat te gebeuren en houdt niet zo van veranderingen. Verrassingen, nee, dat hoeft van jou allemaal niet. Je kan je niet voorstellen dat iemand daar blij van wordt. Het liefste heb je dat alle dingen op hetzelfde tijdstip gebeuren, want daar kan je je dan op voorbereiden. Niets mis mee, maar helemaal de touwtjes uit handen geven vind je lastig. Jij vreest dan ook vaak voor nieuwe en onbekende dingen.

Eigenwijs

Als jij vindt dat je gelijk hebt, dan is het ook zo, right? Je laat je nu eenmaal niet snel overtuigen van iets anders. Heeft ook weer voordelen, want jij staat super sterk in je schoenen. Let er wel op dat je niet té koppig bent, want dat houd je eigen ontwikkeling tegen. Het is helemaal niet erg als je af en toe ook stil staat bij de mening van een ander. Sterker nog: daar kun je alleen maar van leren. 

Jaloers

Je vindt het fijn om spulletjes te bezitten die helemaal van jou zijn. Veel van je geld gaat ook op aan shoppen, want daar geniet je van. Een tikkeltje materialistisch wordt het soms wel, dus daar moet je voor oppassen. Je hecht daarnaast niet alleen veel waarde aan mooie hebbedingetjes, ook ben je zo in relaties. Whats yours, is yours. Hierdoor word je soms een beetje jaloers wanneer je lover liever met vrienden iets gaat doen dan met jou. Pas hier voor op.

Een Stier is in dezelfde periode jarig als William Shakespeare, Koning Willem Alexander, Adele, George Cloony, Channing Tatum, Al Pacino, Megan Fox, Mark Zuckerberg en Amber Heard. Een goede match is de Stier met een Weegschaal, Schorpioen of een Steenbok.