Horoscoop

Sterrenbeeld Schorpioen

23 oktober t/m 21 november
schorpioen

Oef, hallo Schorpioen! Hoewel jij al heel goed weet wat je wil, hebben we toch de eigenschappen die bij het sterrenbeeld Schorpioen horen voor je op een rijtje gezet. Je bent tussen 20 oktober en 21 november geboren, maar dat zegt lang niet alles. Lees je mee?

Sterrenbeeld Schorpioen eigenschappen: herken jij ze?

Je bent super direct

Schorpioen: jij wind er geen doekjes om! Je vindt het prettig als mensen weten wat ze aan je hebben en je waardeert dat ook in je sociale contacten. Je bent geen flapuit, dat is het niet, maar je communiceert wel duidelijk wat je wil in het leven. En dat is helemaal goed, want zo zit jij jezelf of een ander niet in de weg. Sommigen vinden je hierdoor misschien een beetje bot, maar dat is niet erg. Jij hebt ook het vermogen om te relativeren en maakt je niet snel druk over wat een ander denkt. 

Je weet wat je wil

Een eigenschap van de Schorpioen is dat ze weet wat ze wil in het leven. Niemand brengt haar daar vanaf. Je gaat er gewoon voor de volle 100 procent voor. Nadeel is wel dat je soms over een ander heen kan walsen. Het is echt niet erg om een keer je mond te houden, Schorpioen. Je hebt vaak de neiging om op anderen te reageren. Dat doe je niet altijd even vriendelijk, omdat je nogal koppig en eigenwijs bent. En dat is prima, zolang je een ander ook maar waardeert en respecteert in zijn of haar doen en laten. 

Intens

De Schorpioen is van alle sterrenbeelden die er zijn het meest intense sterrenbeeld. Dat komt omdat jij super vurig bent. Van de buitenkant lijk je misschien koel, maar diep vanbinnen is er altijd meer aan de hand. De emoties schieten in je koppie alle kanten op, maar je laat dat niet merken aan de buitenwereld. Jij dealt met je eigen problemen. Je vindt het lastig om open te zijn, maar vergeet niet dat er genoeg mensen zijn die je willen helpen met je doelen bereiken. Ook als het even wat minder gaat. 

Nieuwsgierig

Een Schorpioen wil graag alles van anderen weten. Een echt nieuwsgierig aagje, maar je bedoelt het niet verkeerd. Je houdt ervan om een heleboel vragen te stellen zodat je alles kunt begrijpen. Als je iets wil, dan ga je tot het uiterste om dit doel te bereiken. Loslaten, wat is dat? Je bijt je ergens in vast en rust niet totdat je bereikt hebt wat je wil. Of dat nu om een persoon, carrière of iets financieels gaat. You go girl! 

Trots

Jij bent aan het begin van de herfst geboren, bent een Schorpioen en daar ben je trots op ook. Een karakter eigenschap is dat je jezelf waardeert in alles wat je doet. Heb je iets bereikt, dan vier je dat succes super enthousiast. Je leeft heel intens en daarom heb je ook een grote vriendengroep. Niet alleen vier je je eigen successen, maar ook die van vrienden en familie. Je gaat voor ze door het vuur en iedereen mag het weten als zij een mijlpaal bereikt hebben. Good for you, Schorpioen!

Bekende Schorpioenen zijn Whoopi Goldberg, Marco van Basten, Herman Brood, Anna Hathaway, Famke Janssen, Matthew McConaughey, Julia Roberts, Ryan Gosling, Scarlett Johansson, Leonardo DiCaprio, Katy Perry en Emma Stone. De liefde vind je in een Steenbok, Leeuw, Vissen.