Horoscoop

Sterrenbeeld Leeuw

23 juli t/m 22 augustus
leeuw

Hola Leeuw. Middenin een hete zomer, tussen 23 juli en 22 augustus zag jij het levenslicht en tot aan de dag van vandaag geniet je hiervan. Als sterrenbeeld Leeuw herken je deze eigenschappen ongetwijfeld!

Sterrenbeeld Leeuw eigenschappen: herken jij ze?

Durfal

Als Leeuw weet je wat je wil en heb je je energie volledig onder controle. Dat moet ook wel, want jij bent net een Duracell-konijntje die maar doorstuitert. Je hebt energie voor tien en wil alles uit het leven halen wat erin zit. De Leeuw heeft de behoefte om haar stempel te drukken op de wereld. Ze stopt niet voordat ze iedereen iets heeft meegegeven van zichzelf en laat het liefst een goede indruk achter. Vergeet je niet af en toe ook adem te halen, king of the jungle? 

Leider

Het sterrenbeeld Leeuw is graag een leider en verwacht van anderen dat zij haar hierin ook volgen. Is jouw sterrenbeeld Leeuw, dan ben je het waarschijnlijk gewend om in groepen de organisatie op je te nemen. Anderen luisteren ook graag naar je. Ze waarderen je mening en ook dat jij het op je neemt als er iets fout gaat. Je bent eigenlijk gewoon een hele trouwe vriendin, Leeuw. Zo iemand als jij wil je in je vriendenkring hebben. 

Lief

Je zou denken dat een lief karakter in tegenstelling staat met de leidinggevende kwaliteiten van een Leeuw, maar niets is minder waar. Je hebt ook een super lief en warm karakter. Daar is niets mis mee, want die tegenstrijdige kwaliteiten kunnen heel goed naast elkaar bestaan. Warmte en gevoelens delen is echter minstens zo belangrijk voor dit teken. De Leeuw houdt ook van genieten en heeft behoefte aan diepgang met de mensen die ze lief heeft. Ben je eenmaal binnen in haar hartje, dan zal ze je niet snel laten gaan. 

Forever single

Een Leeuw heeft echt een eigen wil en dat zorgt ervoor dat ze zich niet snel zal binden. Je hebt dus moeite om serieuze relaties aan te gaan. Eigenlijk ben je het liefste met jezelf, maar aan de andere kant heb je ook sociale contacten nodig. Gelukkig lukt het je uiteindelijk wel om je te binden als die ene special person op je pad komt. Diegene moet heel wat in huis hebben om jou te temmen, Leeuw. 

Luxepoes

Spullen, en dan vooral mooie spullen zijn voor jou heel belangrijk. Een stuiterbal als jij werkt hard voor wat ze wil bereiken en daar is ze trots op. Hier horen ook mooie spullen bij. Heb je een paar dagen vrij, dan zal je jou ook snel terugvinden in een fijne stad met leuke plekjes om te shoppen. Jij laadt ervan op om mooie producten voor jezelf te kopen. En als je genoeg geld te besteden hebt dan houd je er ook van om voor een ander wat mee te nemen. Zo ben je dan ook wel weer. 

Als je een Leeuw bent dan heb je hetzelfde sterrenbeeld als: Napoleon, Robert de Niro, Bill Clinton Jennifer Lopez, Charlize Theron, Arnold Schwarzenegger, Mila Kunis, Chrs Hemsworth, Ben Affleck en Barack Obama. Een setje vorm je met een Schorpioen, Steenbok of andere Leeuwen.