Horoscoop

Sterrenbeeld Kreeft

21 juni t/m 22 juli
kreeft

Ben je wakker, Kreeft? Hoewel jij erom bekend staat dat je een echte dromer bent, heb je ook een hele gevoelige kant. Ben je geboren tussen 21 juni en 22 juli en heb je altijd al willen weten welke eigenschappen bij het sterrenbeeld Kreeft horen? Lees dan snel mee!

Sterrenbeeld Kreeft eigenschappen: herken jij ze?

Gevoelig

Jouw Kreeftenpantser beschermt je gevoelige inside tegen de buitenwereld. Kreeften zijn hartstikke beschermend en geduldig, maar zeker niet passief. Goed in contact staan met haar gevoel, is voor een Kreeft veel belangrijker dan logica. Ze heeft een goed stel hersens, maar checkt liever eerst bij zichzelf in voordat ze tot actie over gaat. Dit weerspiegel je ook op de mensen waarmee jij omgaat. Je gaat altijd op je gevoel af en hebt daar vaak geen logische verklaring voor. Als je het weet, dan weet je het ook. Jij hebt vaak aan één blik genoeg en je kan je supergoed inleven in anderen.

Zorgzaam

Wanneer je een relatie hebt, dan ga je er ook vol voor. De persoon die met jou samen is, mag in zijn of haar handjes knijpen! Je bent super zorgzaam als je eenmaal head over heals verliefd bent op die ene persoon en gaat voor hem of haar door het vuur. Kreeften zijn graag in de buurt van hun vriend of vriendin en willen het hem of haar graag naar de zin maken. Ook kunnen ze emotioneel afhankelijk zijn van hun lover. Dat is dan weer iets minder, maar zolang je je van deze sterrenbeeld eigenschappen bewust bent, dan komt het allemaal goed, Kreeft.

Tijd voor jezelf nodig

Wanneer jij een Kreeft bent, dan vind je het aan de ene kant heerlijk om er voor een ander te zijn, maar aan de andere kant heb je ook tijd nodig om weer op te laden. Je bent snel overprikkeld. Hartstikke leuk hoor die bijklets sessies met je besties, maar na zo'n avondje heb je een aantal dagen me-time nodig. Dat je af en toe je rust moet nemen en graag alleen bent, dat wil niet zeggen dat je niet sociaal bent. Dit is behoorlijk tegenstrijdig, maar dat past dan weer precies bij mensen met het sterrenbeeld Kreeft.

Resting bitch face

Hoewel je dus heel gevoelig bent, zie je daar aan de buitenkant weinig van. Een ander moet jou eerst beter leren kennen, wil je laten zien wat je op je hart hebt liggen. Jouw sterke persoonlijkheid gaat verborgen achter een rustige en koele buitenkant. Mensen die je niet kennen zullen het ook wel omschrijven als een 'resting bitch face'. Je bent ook van het type 'eerst maar zien voordat ik me blootgeef'. 

Eerlijk

Is jouw sterrenbeeld Kreeft, dan is het over duidelijk dat jij een eerlijk persoon bent. Jouw motto is: what you see is what you get. Je staat erom bekend dat je super betrouwbaar bent. Bij jou is een geheim altijd safe, daar kunnen je vriendinnen van op aan. 

Bekende Kreeften die ook tussen 21 juni en 21 juli geboren zijn Meryl Streep, Nelson Mandela, Prinses Diana, Tom Cruise, Pamela Anderson,Vin Diesel en Selena Gomez. Een kreeft gaat goed samen met Vissen, Schorpioen of een Waterman.