Horoscoop

Sterrenbeeld Boogschutter

22 november t/m 31 december
boogschutter

Lieve avontuurlijke Boogschutter. Je bent aan het einde van de herfst geboren, oftewel tussen 23 november en 21 december en je leeft graag groots en meeslepend. Als echte Boogschutter kun je dan ook niet wachten om over de eigenschappen die bij jou sterrenbeeld horen te lezen. Let's go!

Sterrenbeeld Boogschutter eigenschappen: herken jij ze?

Enthousiast

We zeiden het al, maar een Boogschutter is super enthousiast en optimistisch ingesteld. Niets is te gek. Gaat er iets mis? No problem. Jij weet er het positieve van in te zien. Je vrienden waarderen dat aan je en dat is ook een belangrijke reden waarom ze graag met je omgaan. 

Avontuurlijk

Als een Boogschutter iets wil, dan houd je haar niet tegen. Zit er iets in haar koppie, dan stopt ze niet voordat ze heeft bereikt wat ze wil. Ze vindt het erg belangrijk om haar eigen plan te kunnen trekken. Het avontuur lonkt. Ze houdt van reizen en droomt van toffe plekken op de wereld die ze nog wil zien. Verveling, wat is dat?! Er is altijd wel iets nieuws mogelijk vanuit het perspectief van een Boogschutter. Ze heeft dan ook altijd een doel voor ogen en stopt niet voordat ze dat heeft bereikt. 

Ongeduldig

Een nadeel van die enorme drang naar iets nieuws, is dat je super ongeduldig bent, Boogschutter. Als het te lang duurt voordat er iets nieuws op je pad komt dan word je onrustig. Vergeet af en toe geen rust te nemen, want je vindt het lastig om bij de dingen stil te staan en te genieten in het moment. En dat kan er weleens voor zorgen dat je af en toe op je tenen loopt. 

Eigen mening

Eigenschappen die bij het sterrenbeeld Boogschutter horen zijn er een heleboel, maar kenmerkend is ook jouw enthousiasme in wat je zegt. Je zegt wat je denkt en bent niet bang om voor je mening uit te komen. Open- en eerlijkheid staan voor jou centraal. Je verzamelt het liefst mensen om je heen die hier net zo over denken. En dat is mooi, want als je een Boogschutter als bestie hebt, dan weet je precies wat je aan haar hebt. What you see is what you get. 

Gevoel voor humor

Boogschutters hebben een goed gevoel voor humor, meestal sarcastisch. Die humor en positieve energie zorgt ervoor dat je heel snel vrienden maakt. Door jouw positiviteit los je vaak ruzies op binnen jouw vriendengroep. Je kiest nooit een kant en jouw vrienden zijn je hier enorm dankbaar voor. Ze komen dan ook graag naar je toe voor advies of voor een avondje keihard lachen om de gekste dingen. 

Intense emoties

Als jij boos bent, zal ook iedereen dit merken. Mensen kunnen soms schrikken van je als je boos bent, maar je maakt het snel weer goed. Een Boogschutter is gelukkig nooit al te lang boos, want ze leeft namelijk in het heden. Wat is gebeurd, dat is gebeurd en dan wordt het tijd om door te gaan naar het volgende avontuur. 

Een Boogschutter heeft hetzelfde sterrenbeeld als Miley Cyrus, Brad Pitt, Nicki Minaj, Katie Holmes en Jay-Z. De meeste kans op liefde heb je met Tweelingen, Ram, Stier of een Maagd.