Lifestyle

Met déze vier standjes bereiken vrouwen gemakkelijker een hoogtepunt

Voor veel vrouwen is het nog steeds lastig om tijdens de seks tot een hoogtepunt te komen. Gelukkig zijn er wel bepaalde standjes die het bereiken van the big O een stuk makkelijker maken!

Deze vier standjes zorgen ervoor dat jij als vrouw makkelijker klaarkomt

Een hoogtepunt bereiken tijdens the deed is voor veel vrouwen nog steeds lastig. Hierom delen wij vier standjes met je, die dit een stuk makkelijker moeten maken!

Orgasmekloof

First things first, een orgasme hoeft natuurlijk niet het doel te zijn van seks en maakt seks ook niet per definitie ‘goede seks’. Toch is het aan de andere kant wel belangrijk om ook aandacht aan het vrouwelijk orgasme te besteden, omdat er nog steeds een enorme orgasmekloof hangt tussen man en vrouw. Vrouwen komen makkelijker klaar door clitorale stimulatie en met alleen seks bereik je dit niet altijd. Een goede tip is om eerst eens bij jezelf te ontdekken waar jij een hoogtepunt door krijgt: als je jezelf goed kent, wordt het met je partner ook een stuk makkelijker.

1. Free as air

Bij dit standje ligt je partner op zijn rug en ga jij met je gezicht van hem af bovenop hem zitten. Leun vervolgens rustig naar achteren, totdat je op zijn borst ligt. Door dit standje voel je je bijna gewichtsloos, wat de naam ‘free as air’ verklaart. In dit standje is het voor zowel jou als je partner stukken makkelijker om de clitoris te stimuleren waardoor jij sneller tot een hoogtepunt komt.

2. Lepeltje lepeltje

Lepeltje lepeltje is veel meer dan alleen een fijne knuffelpositie: het is namelijk ook een goed seksstandje. Je gaat gewoon in dezelfde knuffelhouding liggen en kan aan het werk gaan. Zo kunnen jullie allebei goed bij de clitoris en hoeft geen van jullie het lichaamsgewicht van de ander te tillen. Daarnaast is het ook nog zo dat vrouwen makkelijker tot een hoogtepunt komen als ze op hun zij liggen. Ideaal!

3. De CAT positie

De CAT positie lijkt heel erg op de standaard missionaris, maar is net iets anders. Je partner steunt namelijk op gestrekte armen waardoor hij hoger boven je uitkomt. Hierdoor zit hij niet volledig in je, maar wordt je clitoris wél gestimuleerd!

Lees ook
De beste seksstandjes voor een onvergetelijk orgasme

4. De pinner positie

Voor de pinner positie moet jij op je buik gaan liggen met je gezicht naar het matras. Je partner gaat bovenop je liggen. Hierdoor kun je zelf je clitoris stimuleren. Ook zou het zo moeten zijn dat vrouwen in dit standje makkelijker een hoogtepunt bereiken; zeker het proberen waard, dus!

Bron: Women's HealthBeeld: pinterest