Health

Met dit simpele trucje ben je binnen no-time van je hoofdpijn af

hoofdpijn

We weten allemaal dat hoofdpijn héél vervelend kan zijn. Je hebt weinig energie en bij iedere beweging die je maakt knalt je hoofd bijna uit elkaar. Maar gelukkig heeft TikTok weer een oplossing voor ons gevonden. Met dit simpele trucje ben je binnen no-time van je hoofdpijn af. 

Hoofdpijn

Je zal waarschijnlijk de meeste trucjes al hebben geprobeerd, maar niets werkt. Pijnstillers, washandje op je hoofd, liggen in het donker, het heeft allemaal geen zin. Maar gelukkig bestaat er tegenwoordig een platform waar we de beste lifehacks leren. En ook dit keer weer komt TikTok met dé oplossing voor ons probleem. En wij leggen je dat simpele trucje graag uit!

Bevroren komkommer

Het werkt eigenlijk heel simpel! Het enige dat je nodig hebt is een bevroren komkommer. TikTokker @shanicerice deelt het trucje op de app en claimt dat het haar altijd helpt om van haar hoofdpijn af te komen. Komkommer heeft een kalmerende functie, dat wist je vast al. Daarom zou het ook je hoofdpijn moeten kalmeren!

In de video die de TikTokker deelt, wrijft ze de bevroren komkommer over haar voorhoofd. Het ziet er misschien wat gek uit, maar het schijnt heel goed te helpen! Positieve reacties stromen binnen onder de video. Zeker het proberen waard, dus!

View post on TikTok

Andere voordelen

Behalve dat komkommer dus je hoofdpijn weg kan halen, is het ook nog eens onwijs goed voor je huid. Door zijn kalmerende functie zal je huid een stuk rustiger worden en door de kou zullen de zwellingen in je gezicht verminderen. Deze lifehack heb je vast met ijsblokjes al eens gezien. Dus ladies, vries je komkommers maar in!