Lifestyle

Deze snackbar heeft honden snacks speciaal voor dierendag

dierendag-honden-snackbar

Het is alweer bijna dierendag en dat betekent dat je jouw huisdier deze dag extra in het zonnetje kan gaan zetten. En hoe kan dat beter, dan met je hond naar een speciale honden snackbar te gaan?

Dierendag

Op 4 oktober is het zo ver, dan is het dierendag. Verwen je huisdier met nog meer liefde, koop zijn favorieten snoepjes of haal een keertje nieuwe speeltjes waar ze mee kunnen spelen. Dat is natuurlijk al heel leuk voor je huisdier, maar nu hebben we het perfecte cadeau voor je hond. Er is namelijk een snackbar speciaal voor honden. En daar kun je dus samen snacken, hoe leuk is dat?!

Honden snackbar

Veel mensen zijn hondenliefhebbers en willen daarom hun hond nog meer in het zonnetje zetten tijdens dierendag. En het liefst doen we dat door onze viervoeters te verwennen met iets lekkers. Speciaal daarvoor opent Pedigree nu een pop-up honden snackbar in Haarlem. Ze willen hiermee aandacht vragen aan het feit dat veel honden geen baasje hebben en in het asiel zitten.

Daarom wordt er aan alle hondenbaasjes gevraagd of ze een donatie willen doen. Je mag zelf bepalen hoeveel dit is, maar onthoud dat alle kleine beetjes helpen. Alle opbrengst hiervan gaan naar dierenwelzijnorganisatie DierenLot. En dat niet alleen, want Pedigree doneert tot 8 oktober één maaltijd voor elke verkochte snack aan asielen. Zo krijgen ook deze honden een leukere dag!

View post on Instagram
 

Snacks voor je hond

Pedigree heeft onderzoek gedaan en het bleek dat 83% van de hondenbaasjes vinden dat een snack invloed heeft op het geluk en welzijn van hun hond. En bijna de helft snackt zelfs graag samen met hun hond. Daarom kan je nu niet alleen snacks voor jezelf uit de muur trekken, maar ook voor je hond. Maak dus even een bezoekje bij deze honden snackbar op dierendag.

Op 4 oktober tussen 12 uur en 18 uur kan je de snacks uit de muur halen en dan is het tijd om te smikkelen. Ga dus zeker even langs bij deze Haarlemse ‘vriend snacks’ aan de Grote Houtstraat. Natuurlijk zijn hier de traditionele kroketten, frikandellen en kaassoufflés te krijgen, maar voor de honden zijn er speciaal Dentastix, Rodeo’s en Ranchos te krijgen. Yummy!

Beeld: Pinterest