Lifestyle

Dit geweldige hondencafé in Amsterdam wil je bezoeken

hondencafe-amsterdam

Vaak mogen we ons hondje overal mee naartoe nemen maar tot voor kort was er nog geen plek speciaal gewijd aan ons schattige beestje. Vanwege dit gemis is het Woof & Me hondencafé geopend in Amsterdam. Het is het eerste (algemene) hondencafé in Nederland! 

Hondencafé

Eerder vertelden we je over een mopshondencafé waar je een kopje koffie kunt drinken, terwijl je omringd wordt door tientallen mopshonden. Het café is bedoeld voor liefhebbers en eigenaren van de rimpelige hondjes. Als bezoeker wordt je zelfs aangemoedigd om je eigen mopshond mee te nemen, zodat die een keer kan socializen met andere hondjes. Zo komen ze ook eens onder de honden en kunnen ze lekker honds met elkaar kletsen. Maar hoe zit dan met een café waar elk hondje welkom is?

Woof & Me in Amsterdam

Vanwege het succesvolle concept wordt er dan nu eindelijk een hondencafé geopend waar ieder hondje welkom is. Het hondencafé ligt in De Pijp in Amsterdam, aan de Verbindingstraat 3. Alle honden mogen meegenomen worden en mogen ook nog eens lekker loslopen. Zelf kan je natuurlijk een heerlijke koffie bestellen, een lekker broodje eten of een andere snacks. Aan je hondje wordt ook gedacht; zij kunnen genieten van een Dognut of een Puppuchino.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zoveel uur slaap heeft jouw hond eigenlijk nodig

Dierenvriendjes

Voor alle dierenvrienden onder ons hebben we dus het perfecte uitje gevonden voor aankomend weekend. Ook als je zelf geen hond hebt ben je welkom en kan je gewoon lekker lunchen in het hondencafé terwijl je vergezeld wordt door vrolijke loslopende viervoeters. Is je hond niet zo’n dierenvriend? Dan raadt het café aan in de ochtend langs te komen, als het nog lekker rustig is. Er staat ook een ballenbak, zodat je hondje zich lekker kan uitleven. Klinkt geweldig!

One dognuts a day keeps the doctor away“, – Woof & Me

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @woof.and.me