Lifestyle

Action verkoopt nu een adventskalender voor honden en katten

honden-katten-adventskalender-action

Het is altijd leuk om voor jezelf een adventskalender te scoren vol mooie spulletjes. Maar het is nog véél leuker om er eentje te kopen voor je huisdier! Met deze honden en katten adventskalender van Action verwen jij deze winter jouw geliefde viervoeter!

Action adventskalender voor honden en katten

Elk jaar komt onze favoriete hobbywinkel Action met een geweldige collectie aan adventskalenders. De keuzes zijn eindeloos, het gaat van snoep en chocolade tot aan heerlijke beauty en make-up producten. Niet alleen voor onszelf is het leuk om zo een kalender in huis te halen, maar onze lieve huisdiertjes verdienen het ook om verwend te worden deze kerst!

De winkelketen brengt elk jaar een honden- en een katten adventskalender vol met cadeautjes voor jouw huisdieren uit. Iedere dag zit er dus een traktatie in voor je miauwende of blaffende viervoeter. Je huisdier zal het concept van een adventskalender vast niet begrijpen, maar als er een lekkere snack in zit, zijn ze al snel tevreden. 😉 De adventskalender zijn gevuld met diverse soorten bekende lekkernijen, zoals botten, stokken en kerstballen. Iedere dag weer een nieuwe traktatie!

Lees ook:
Deze heerlijke comfy trui is een trui en deken in één!

Voor een prikkie

Je zal wel denken dat er voor zoveel verschillende spulletjes een hoge prijs moet worden betaald, maar niks is minder waar. Voor al €4,99 haal je zo een super schattige kalender in huis! Door de enorm lage prijs, vliegen de kalenders de deur uit. Je kan ze helaas niet online bestellen, dus ga zo snel mogelijk naar jouw dichtstbijzijnde Action. Run, don’t walk!

De kalenders zijn niet alleen lekker, leuk en goedkoop, maar ze zien er nog eens super schattig uit!

 

Beeld: Action

Must reads 👀