Celebs

How cute! Zo zag Holly Mae Brood er vroeger uit

We gebruiken Instagram allemaal om foto’s van onszelf te plaatsen. Je kunt het dus ook wel bekijken als een soort digitaal fotoboek met herinneringen. En dat geldt ook voor presentatrice Holly Mae Brood. Op haar Instagram heeft ze namelijk behoorlijk wat foto’s uit de oude doos staan. 

Lief! Zo zag Holly Mae Brood er als kind uit

Op haar Instagram deelde ze super schattige foto’s van vroeger!

Holly Mae Brood

Holly Mae Brood is een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse televisiewereld. Zo had ze onder anderen een rol in films zoals Sneek Week, Vals, Foodies en Hart Beat. Ook speelt ze in meerdere series en is ze op dit moment de presentatrice van één van onze favoriete reality programma’s: Love Island. Naast dat ze een echt acteer- en presenteertalent is, is er nog iets dat ons opvalt. Ze is namelijk mega knap!

Huwelijksaanzoek

Iemand die dat ook vindt, is haar long term boyfriend Soy Kroon. Ze hebben elkaar in 2016 ontmoet op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden en sindsdien is het dik aan. Nu, zes jaar later, is Soy nog niet op zijn knieën gegaan, ondanks dat Holly wel vindt dat het daar tijd voor is. Dus wie weet kunnen we binnenkort wel een huwelijksaanzoek verwachten!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Wil je zien! Zo zag model Romee Strijd er vroeger uit

Foto uit de oude doos

Dat Holly Mae Brood een knappe verschijning is, kunnen we niet ontkennen. Maar hoe zag deze beauty er vroeger eigenlijk uit? Als je door haar Instagram-account scrollt, zie je dat ze wel een aantal keer flashbacks van vroeger heeft geplaatst. En wat was ze een schattig kindje! Bekijk de foto’s hieronder:

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram @hollybrood