Celebs

Hebben déze Holland’s Next Top Model deelnemers een relatie?

Love is in the air! Yvonne Coldeweijer heeft weer een scoop gedeeld op Instagram en het is déze keer wel een leuk nieuwtje! Hebben déze twee Holland’s Next Top Model deelnemers een relatie?

LifeOfYvonne

Vanochtend is er leuk nieuws langsgekomen op de Instagram Stories van het juicekanaal LifeOfYvonne. Het was haar opgevallen dat twee knappe koppen van Holland’s Next Top Model wel erg veel TikToks samen maken en online gooien. Een ‘spion’ van Yvonne ging op onderzoek uit en was erg enthousiast met het antwoord dat ze kreeg van de deelnemer. Benieuwd over wie dit gaat?

De tekst gaat verder onder de foto

Love is in the air!

We hebben het dus over finaliste Lando en handsome Winson! Hoe leuk is dat?! De twee worden dus veel op social media samen gespot en een enthousiaste fan heeft een Instagram berichtje naar Winson gestuurd. Daar stelde diegene de vraag “Heb je nou een relatie met Lando?”, met héél veel vraagtekens. Het model heeft daar op gereageerd dat de twee inderdaad een relatie hebben!

De fan was, zoals Yvonne ook al zegt, wel érg enthousiast en heeft op zijn of haar verdere vragen nog geen antwoord gekregen. Zou het dan allemaal een grapje zijn?

De tekst gaat verder onder de foto

Lees ook:
Déze HNTM-deelnemer ontbrak bij de laatste aflevering voor de finale

Aandacht en volgers

Als je al net zo vrolijk was geworden als de fan van hierboven, dan hebben we helaas slecht nieuws. Yvonne heeft een paar minuten later wéér iets geplaatst over het HNTM-koppel en ontkracht hierbij de geruchten. Ze plaatst een screenshot waarin een bericht te lezen is dat het koppel dus tóch niet samen schijnt te zijn. Winson zou ondertussen wel met een ander meisje aan het daten zijn. Huh, snappen jullie het nog?

“In een TikTok live van gister zeiden ze ook dat het een grap was en dat Winson aan het daten is met een ander meisje.” De persoon die deze berichtjes stuurt denkt dat de Holland’s Next Top Model deelnemers deze relatie faken voor aandacht en meer volgers. Mhh, wat vinden jullie van deze actie?

Beeld: holland's next top model

Must reads 👀