Films & Series

Het nieuwe seizoen Holland’s Next Top Model is vanaf deze datum te zien

holland's-next-top-model

Het voelt alweer als een eeuwigheid geleden dat we Holland’s Next Top Model hebben kunnen kijken. En dat klopt ook wel! Het vorige seizoen was namelijk opgenomen in 2019. Maar gelukkig hebben we goed nieuws, want het nieuwe seizoen laat niet lang meer op zich wachten. Dat heeft Videoland gisteren op hun Instagram bekendgemaakt. 

Op déze datum start het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model

Met dit keer een nieuwe presentatrice én een nieuw jurylid.

Geheugensteuntje

Het vorige seizoen van Holland’s Next Top Model was een groot succes. Laten we even je geheugen opfrissen. Het seizoen werd toen gepresenteerd door Anna Nooshin en een van de deelnemers was niemand minder dan Sam Hofman. Hij had helaas niet gewonnen, want Marcus ging er met de winst vandoor.

Nieuw jurylid

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat oud-deelneemster Loiza Lamers het nieuwe seizoen zal gaan presenteren. Maar dat is niet het enige wat er zal gaan veranderen. Want Yolanda Hadid zal dit nieuwe seizoen gaan jureren. Spannend!

Loiza Lamers

Loiza was enorm vereerd toen ze hoorde dat ze het programma mocht gaan presenteren. “In 2015 won ik Holland’s Next Topmodel en nu, 7 jaar later op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben”, schreef ze toen op haar Instagram. “Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots! Bedankt voor het vertrouwen en de kans, let’s do this.”

De tekst gaat verder onder de post
View post on Instagram
 

Lees ook
Zien! Dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen Married At First Sight

Nog even geduld

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten tot we het nieuwe seizoen kunnen kijken. “Over drie weken is het zover! Vanaf 5 september is het gloednieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model wekelijks te zien”, deelt Videoland op hun Instagram. Wij kunnen niet wachten! 

Beeld: videoland

Must reads 👀