Fashion

De 5 leukste hoeden en petten trends van deze herfst

hoeden-petten-trends

Hoedjes en petjes dragen we niet alleen om ons tegen de zon te beschermen, maar natuurlijk ook om onze look af te maken. Dit zijn de vijf tofste hoeden en petten trends van deze herfst!

Hoeden en petten

Ondanks dat de zon nu heel wat minder aan het schijnen is, betekent dat niet dat we al onze leuke hoedjes en petjes de deur uit moeten gooien. Deze accessoires kunnen jouw outfit namelijk hélémaal compleet maken. Met deze vijf hoeden en petten trends ben jij ready voor de herfst en de rest van het najaar!

1. Bucket hat

De bucket hat heeft ongetwijfeld iedereen op festivals voorbij zien komen. Ze kwamen langs in allerlei felle kleurtjes en gekke patroontjes. Deze herfst gaan er andere varianten langs komen. We stappen over op zachtere kleuren en dikkere stofjes. Hoe leuk is het om een matchende bucket hat te dragen bij je teddy-winterjas?!

2. Cowboyhoed

Op dit moment is geen enkel model populairder dan de cowboyhoed. TikTok en Pinterest staan er vol mee! Maar ze zijn niet alleen leuk voor thema feestjes en avondjes uit, maar ook super cute om in het dagelijks leven te dragen. Combineer het met een oversized spencer en een schattig bloesje bijvoorbeeld!

Lees ook:
Trend-alert! Zo draag je de gestreepte trui in de herfst van 2022

3. Baseball cap

Met deze pet kan het bijna niet fout gaan. Het is een fashion-trend die nóóit out of style gaat! Deze herfst dragen we hem dan ook weer bij elke mogelijke outfit. Een baseball cap kan je hartstikke stoer combineren met een oversized jas en baggy jeans.

4. Baker Boy cap

De Baker Boy cap is, net zoals spijkerbroeken, in de jaren ’20 begonnen als kledingstuk voor de mannelijke arbeiders. Inmiddels is dit item uitgegroeid tot een enorm populair accessoire. Net zoals de bucket hat, wordt deze pet ook in allerlei kleuren en materialen gemaakt. Wij zijn verliefd geworden op deze leather-look, wat vind jij ervan?!

5. Baret

Last, but definitely not least! Een ware klassieker, de baret. Deze pet is het bewijs dat de Franse wel heel goed weten hoe de modewereld in elkaar zit. Dit model heeft enorm veel fans en wordt al jaren lang met verschillende soorten outfits gestyled. Hieronder een prachtige neutrale look als inspiratie voor jouw volgende herfst fit!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀