Celebs

Hoe gaat het met Britney Spears? Fans maken zich zorgen!

britney-spears-vermist

Britney Spears is de afgelopen jaren veel in het nieuws geweest en het lijkt er nu op dat ze niet zo #free is als dat we denken. Fans van de zangeres zijn er zelfs van overtuigd dat Britney Spears vermist is.

Britney Spears

Al jarenlang maken fans zich zorgen over de mentale gezondheid, vrijheid én veiligheid van zangeres Britney Spears. Nog niet zo heel lang geleden was de #FreeBritney movement nog in volle gang en dit heeft ervoor gezorgd dat er een rechtszaak is geopend tegenover haar vader Jamie Spears. Al haar aankopen en wensen moesten door anderen worden goedgekeurd en had dus totaal geen mentale vrijheid. Na een enorm lang gevecht heeft de rechter Britney eindelijk haar vrijheid teruggegeven.

Het Instagram-account van het popicoon stroomde binnen met video’s van haarzelf met haar man Sam en spicy pictures van haar ontblote lichaam. Het lijkt erop dat ze met overmate geniet van haar vrijheid, maar fans beginnen steeds meer twijfels te krijgen over de situatie.

Ongeruste fans

Britney vertelt haar volgers dat ze blij is om eindelijk weer zelfstandig de deur uit te gaan en te genieten van het leven. “Maar waar zijn de foto’s van de paparazzi, of van vrienden?”, vraagt een fan zich af in de comments. Het is dan ook wel bijzonder dat zo een groot icoon uiteten gaat, wandelt en winkels en dan nóóit gespot wordt. Hmm, dit vinden haar fans ronduit verdacht en zijn ongerust.

Zeker wanneer er een video verschijnt waar hubbie Sam een happy birthday-liedje zingt voor de jarige Britney die achter de camera zit. Op de achtergrond hoor je haar stem, maar deze klinkt wel wat anders dan normaal. “Waarom klinkt het alsof ze geluidstapes van haar stem afspelen?!”, vraagt een ongeruste fan.

Lees ook:
Ex van Britney Spears in handboeien afgevoerd na verstoren van bruiloft

‘Er is 100% iets mis’

Ook onder de post over haar huwelijksreis in Mexico stromen de vragen en complottheorieën binnen over haar situatie. “Ik realiseer me nu pas dat Britney een vuist, hét symbool als je hulp nodig hebt, maakte in die video”, aldus een fan. “Dit is de laatste video waarop iemand haar ooit heeft gezien. Er is 100% iets mis.” De video is inmiddels verwijderd, dit maakt het hele gebeuren natuurlijk nóg verdachter.

Zoals je je kan voorstellen waren de trouwe fans dus al erg bezorgd, maar toen Britney een video plaatste dat ze onderweg naar New York was, werd de onrust nog groter. “Waarom lijkt de eerste clip van het vliegtuig op een green screen?”, wordt er gereageerd. “Waarom een oude video posten dat je naar New York gaat als je weet dat iedereen je zoekt? Lijkt op een verhulling”, zegt een andere fan. De zorgwekkende hashtags #BritneyIsNotFree en #WhereIsBritney worden dan ook veel gebruikt. Dit zal vast nog wel een staartje krijgen! Wat denken jullie, is Britney Spears vermist?

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @britneyspears

Must reads 👀