Fashion

Deze goedkope H&M longsleeve is de perfecte dupe van Skims

Zit jij al een tijdje te twijfelen om de viral longsleeve van Skims aan te schaffen? Wacht daar nog maar even mee, want H&M heeft de perfecte dupe in de winkels hangen én deze is wel bijna vijf keer zo goedkoop!

Skims

We zijn obsessed met alle producten van Skims. De strakke bodysuits, comfortabele croptops en de fashionable longsleeves. Én dan ook nog is in talloze verschillende kleuren en maten. Het liefst hangt heel onze kast vol met de items van icoon Kim Kardashian, maar helaas kunnen we ons dat niet zomaar veroorloven. Er hangt nogal een groot prijskaartje aan deze mooie basics. Gelukkig, zoals met alle populaire merken, gaan er genoeg lookalikes in de rondte om uit te proberen. Op TikTok viel ons oog op de H&M longsleeve die een 1-op-1 dupe is van de Skims collectie.

Budgetproof longsleeve

We hebben allemaal een paar goede basics nodig in onze kast om de beste outfits bij elkaar te zoeken. Deze tijdloze tops van H&M zijn de budgetproof dupe van de Skims longsleeve. Voor nog geen €13 euro heb je al zo een beauty in huis. Dat is toch wel een stuk aantrekkelijker dan, houd je vast, €64 euro!

De fijne tops zijn super easy te combineren en je creëert al heel snel een stijlvolle look. Trek een rechtlopende pantalon aan of style het met een stoere jeans, maar net waar jij van houdt! Ook nu de zomer aan haar einde komt, is het toch fijn om weer wat lange mouwen tops in de kast te hebben. Maar daar houdt het nog niet op…

Lees ook:
Raak nooit meer iets kwijt met de goedkope AirTag dupe van Action

Nóg meer Skims dupes bij H&M

Dankzij deze TikTokker weten we dat we nog een Skims dupe kunnen scoren bij H&M. Zo zien we ook korte mouwen tops langskomen in verschillende kleuren. In de pashokjes laat ze ook nog aan haar volgers zien hoe de tops zitten. Gorgeous! De nieuwe collectie zal wel snel uitverkocht zijn, dus wij trekken alvast een sprintje naar de dichtstbijzijnde winkel 😉

View post on TikTok

Bron: CosmopolitanBeeld: h&m

Must reads 👀