Astrologie

Zo gedraag jij je tijdens een hittegolf volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-hittegolf

Iedereen reageert anders op hitte. De één houdt ervan en gaat lekker de hele dag in de zon liggen en de ander wordt juist sloom en moe van het warme weer. Dit is hoe jij je gedraagt tijdens een hittegolf volgens je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april)

De Ram zit vol temperament. En we weten allemaal dat dit gecombineerd met warm weer niet lang goed kan gaan, toch? Het is dan ook geen verrassing dat de Ram niet houdt van warm weer.

Stier (20 april – 20 mei)

In tegenstelling tot de Ram vindt de Stier het de warmte eigenlijk helemaal niet zo erg. De Stier hoeft alleen maar een paar extra ijsjes op een dag te eten voor verkoeling en dan is het wel goed!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Op stap gaan wanneer de temperaturen boven 25 graden uitkomen? Nee hoor, dat hoeft van de Tweelingen niet. Ze voelen zich wel schuldig wanneer ze plannen met hun vrienden moeten afzeggen door het weer, maar alles is beter dan wegkwijnen in de hitte.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Wanneer het lekker warm is, kruipt de Kreeft uit zijn schulp. Wanneer ze zien dat ze niet zijn uitgenodigd voor een leuk tuinfeestje of een heerlijke barbecue, krijgen ze alleen wel last van enorme FOMO. Voor de Kreeft heeft dit weer dus voor- en nadelen.

Lees ook
Good to know! Déze drie sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Eén van de goede eigenschappen van de Leeuw is dat ze zo zelfverzekerd zijn. Dus wanneer het 30 graden is en het zweet van hun voorhoofd afdruppelt, zien zij dit gewoon als een natuurlijke glow. De Leeuw laat zich dus niet stoppen door deze temperaturen!

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ook de Maagd vindt het helemaal niet erg dat het zo warm is. Ook al vinden ze het gezeur van de mensen om hun heen wél irritant – begrijpelijk, Maagd! Hier kunnen ze erg veel last van hebben, maar other than that vinden ze deze tropische temperaturen helemaal prima.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal vindt dit weer maar lastig: ga je lekker in de tuin liggen zonnen met een goed boek, of blijf je liever binnen met de ventilator aan? Keuzes, keuzes…

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Het meest sensuele sterrenbeeld in de dierenriem is natuurlijk de Schorpioen. En ondanks de meeste mensen er niet aan moeten denken om tijdens de hitte een spicy avontuurtje te beleven, vindt de Schorpioen dit juist geweldig! Deze hittegolf brengt hun libido mijlenver omhoog ;).

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter denkt niet in problemen, maar in oplossingen. In Nederland is het bloedheet en stik benauwd? Dan springen ze gewoon in het vliegtuig naar een wat koeler land ;).

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ondanks het feit dat ze nog zo hun best doen om de hitte hun niet dwars te laten zitten, hebben ze er toch nogal veel last van. Ze proberen ervan te genieten, maar toch zullen er een aantal momentjes zijn waarop hun frustraties naar boven komen.

Lees ook
Aha! Zoveel serieuze relaties zul je in je leven hebben volgens je sterrenbeeld

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman vindt dit weer he-le-maal geweldig. Zij gaan lekker op stap en zijn, juist nu, klaar om nieuwe avonturen aan te gaan!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Als waterteken is de Vissen natuurlijk lekker dramatisch. En hoe hoger de temperaturen, hoe dramatischer ze worden. Pas maar op, dus! En aan het eind van de dag zijn ze natuurlijk beretrots dat ze die ‘tropische temperaturen’ weer overleefd hebben.

Beeld: pinterest