Celebs

Déze hilarische naam heeft de Echte Meisjes in de Jungle groepsapp

Nicoline
echte-meisjes-groepsapp

De eerste afleveringen van Echte Meisjes in de Jungle staan eindelijk op Videoland! Wij mochten de meiden na hun avontuur in de jungle wat vragen stellen. Tijdens dit gesprek deden de meiden een bijzondere onthulling. De Echte Meisjes hebben namelijk een WhatsApp-groep met een hilarische naam!

Echte Meisjes in de Jungle

Een paar maanden geleden werd het nieuws bekendgemaakt: Echte Meisjes in de Jungle komt terug op de buis! Net zoals jij, konden wij niet wachten op de eerste afleveringen! Daarom zijn wij zo enthousiast dat die tijd eindelijk is aangebroken. Het is de comeback die we allemaal nodig hadden in ons leven. Afgelopen maandag kwam het programma op Videoland en sindsdien is dat het enige waar wij over kunnen praten. Mocht je niet helemaal op de hoogte zijn, vertellen wij even snel welke Echte Meisjes er meedoen: Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten.

View post on Instagram
 

Vechtpartij

De Echte Meisjes kunnen als de beste drama schoppen natuurlijk. Keer op keer zorgen de meiden voor genoeg chaos in Laos wat resulteert in ruzies die aardig uit de hand kunnen lopen. Zo zien we in de tweede aflevering dat Esmée Ipema en Louisa Janssen elkaar in de haren vliegen en Esmée zelfs een aardige val maakt. Het verbaast je daarom misschien niet dat de meiden na de opnames niet allemaal meer door één door kunnen. Hoewel dit het geval mag zijn, hebben wij één dringende vraag: “Hebben jullie een groepsapp?”

Lees ook:
Valerio Zeno over vechtpartij Echte Meisjes in de Jungle: ‘Eigenlijk mijn schuld’

Hilarische WhatsApp-groep

In een gesprek met Fabiola Volkers en Esmée Ipema laat Fabiola weten dat er wel degelijk een groepsapp is. “We hebben wel een groepsapp”, begint de blondine. Vervolgens vertelt Fabiola dat de meiden deze WhatsApp-groep een hilarische naam hebben gegeven. “De jungle kechs heten we.” Fabiola is dus naar eigen zeggen één van de jungle kechs, maar Esmée doet hier niet aan mee. “Ik doe niet aan groepsapps. Nooit gedaan en ga ik ook nooit doen”, zegt ze. Maar dat is niet de enige reden dat Esmée liever geen deel uitmaakt van de jungle kechs. Ze laat namelijk weten dat ze maar weinig van de meiden aardig vindt. “Al zou ik in zo’n groepsapp zitten, dan ga ik er meteen weer uit. Ik ga niet nep leuk lopen doen, ik moet ze niet.” Of dit door specifieke botsingen komt? Daar lijkt het echter niet op. “Ik ben zelf best wel heftig, maar zelf kan ik niet tegen heftige mensen. Ik kan dat dan niet aan”, stelt Esmee. Wij denken in ieder geval dat dit verhaal nog een staartje zal krijgen in de volgende afleveringen.

Beeld: Videoland