Food

High tea is verleden tijd! In Rotterdam bestaat er nu een high hamburger

Genieten van heerlijke thee met lekkere gebakjes en broodjes met je vriendinnen is natuurlijk super leuk. Maar zo’n high tea kennen we inmiddels wel en we zijn toe aan iets nieuws. Daar heeft dit Rotterdamse restaurant iets wel héél creatiefs op bedacht. Daar kun je nu namelijk gaan voor een high hamburger!

Bij dit Rotterdamse restaurant kun je nu een high hamburger doen

Ideaal voor de mensen die van heerlijke hamburgers houden!

High hamburger

Heb jij die high teas inmiddels wel helemaal gehad en ben je toe aan iets nieuws? Breng dan eens een bezoekje aan Diego’s Burgers, een restaurant in Rotterdam. Hier kun je namelijk een high hamburger doen! Ze noemen het de ‘High Slider’ en als je deze bestelt krijg je drie malse mini hamburgers die zij dus sliders noemen. Ook krijg je een heerlijk glas champagne van wijnhuis Perrier-Jouët. En natuurlijk worden deze sliders geserveerd op een etagere, net als bij een normale high tea ;).

Veel verschillende smaken

Diego’s Burgers staat erom bekend dat ze mega veel verschillende soorten burgers serveren. Ze hebben dan ook veel verassende smakencombinaties op de menukaart staan! Zo kun je de Classic Slider bestellen, deze wordt gemaakt met dertig dagen dry aged rundvlees patty, bacon, cheddar en hun geheime burgersaus.

De tekst gaat verder onder de foto


@Diego’s Burgers

Niet zo’n fan van rundvlees? Dan kun je ook voor de kipburger gaan. Deze bestaat uit een heerlijke crispy kipburger met spicy ketchup, truffel, honing, geitenkaas en koolsla. Spreekt dit je nou ook niet bepaald aan, of ben je vegetariër? Dan is er ook nog een veggie versie voor je! Deze wordt gemaakt van de Beyond Meat burger en geserveerd met home made kimchi en spicy mayonaise.

Lees ook
Proberen maar: je kunt nu een Harry Potter high tea doen in Eindhoven

Prijs

Deze high hamburger is nog heel betaalbaar ook! Voor slechts €15 zit je al je vingers af te likken door deze heerlijke burgers. Als je aan de bubbels wil, kan dit dus ook. Een glas champagne kost €10 voor een glas en €60 voor een fles. Wij weten al wat we dit weekend gaan doen!

Beeld: pinterest