News

Après-ski, schaatsen en karaoke: Het Amsterdamse Winterparadijs is terug!

amsterdamse-winter-paradijs

In de betoverende winterse maand december komt Amsterdam tot leven met het grootste en gezelligste winterevenement van Nederland: Het Amsterdamse Winterparadijs. Van 14 tot 30 december wordt onze hoofdstad omgetoverd tot een magisch winterparadijs, waar jij je kan onderdompelen in een sfeer van knisperende kou, fonkelende lichtjes, heerlijk eten, en de leukste winterse activiteiten.

Het Amsterdamse Winterparadijs 2023

Betreed de betoverende winterwereld van Het Amsterdamse Winterparadijs, het grootste winterevenement van Nederland dat plaatsvindt van 14 tot 30 december 2023. Amsterdam ondergaat een sprookjesachtige transformatie, doordrenkt met winterse attracties, heerlijk eten en een overvloed aan ijspret. Dit evenement biedt alle ingrediënten voor een perfecte meidenavond of een bijzondere date night met je vlam! Glij samen over het ijs op een van de schaatsbanen en zorg ervoor dat je ‘per ongeluk’ in zijn armen belandt. Na jullie schaatssessie is er volop gelegenheid om de vonk over te laten slaan in een van de gezellige après-ski hutjes. Gegarandeerd dat jullie samen weer lekker zullen opwarmen op de dansvloer ;).

Heel veel leuke winteractiviteiten

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt een overvloed aan winterse activiteiten. Betreed het ijs en laat je beste schaatsmoves zien zonder een valpartij. Daag je vrienden uit voor een potje curling of neem deel aan een spannende ijsrace. Voor de minder sportieve zielen onder ons – guilty – is er de mogelijkheid om te genieten van een winterse bioscoopervaring, waar de echte klassieke kerstfilms worden vertoond. Waag een dansje op de dansvloer van de silent disco, of laat je zangtalent horen in de karaokebar, waar je samen met je besties de leukste nummers meezingt. Enne, dat is nog maar het topje van de ijsberg. Gelukkig hebben we om je een beetje op weg te helpen, en je te vertellen welke activiteiten je absoluut niet mag overslaan, onze aanraders voor je op een rijtje gezet.

Dit jaar wordt de betovering van Het Amsterdamse Winterparadijs next level, want ze introduceren dit jaar speciaal het nieuwe Lichtjesparadijs – de eerste glinster. Een ritje langs adembenemende lichtsculpturen en duizenden fonkelende lichtjes. Daarnaast is ook de Wonder Helling dit jaar een nieuwe eyecatcher op het winterse evenement, een glijbaan waar je op een band plaatsneemt – en dan rest je eigenlijk alleen nog maar het uitgillen van plezier. Enne, wat is winterpret zonder après-ski? De Après-ski hut verwelkomt je in een winterparadijs waar gezelligheid, feest en muziek samensmelten.

Het Amsterdamse Winterparadijs biedt niet alleen gezelligheid op de begane grond. Ervaar Amsterdam van bovenaf in het mega reuzenrad, waar je kunt genieten van het ultieme uitzicht over de stad. Samen met je geliefde in zo’n karretje zitten is natuurlijk helemaal filmwaardig, romantiek gegarandeerd!

Scoor nu je tickets op de website van Het Amsterdamse Winterparadijs. 

Beeld: instagram @amsterdamsewinterparadijs