News

Berichtje! Op dit bizarre tijdstip vonden de herkoppelingen van Love Island plaats

Iedere keer weer zorgen de Islanders van Love Island ervoor dat ze er tijdens de herkoppelingen op hun beste uitzien. We weten inmiddels dat deze zenuwslopende momenten altijd aan het einde van de dag plaatsvinden. Maar hoe laat is dat eigenlijk?

Op dit tijdstip zijn de herkoppelingen van Love Island

Wij waren hier ook verbaasd over!

Spannende dagen

Vaak krijgen de Islanders in de ochtend een berichtje dat er een herkoppeling aan zit te komen. Voor de Islanders zijn dat altijd spannende dagen, want dat betekent dat er een Islander naar huis gestuurd zal worden. Meestal vinden deze herkoppelingen plaats als het buiten al donker is. Maar hoe laat is dat dan? Amandine, die meedeed in het nieuwste seizoen van Love Island, geeft ons daar antwoord op.

Lees ook
WOW! Zo vroeg moeten de deelnemers van Love Island iedere ochtend opstaan

Tot in de late uurtjes

Op Instagram beantwoordde Amandine alle vragen van haar volgers. “Hoe laat worden de Islanders wakker en hoe laat gaat iedereen naar bed?”, vraagt een van haar volgers. “We staan op rond 8.30 uur en gaan naar bed rond 23.00 uur”, antwoordt Amandine. Maar ook vertelt ze dat het door een herkoppeling soms best wel laat kon worden. “Bij een herkoppeling kon dat 2 of 3 uur in de nacht zijn, maar dan mochten we wel wat langer uitslapen”, vertelt ze. De herkoppelingen duren soms dus wel tot diep in de nacht! Pff, wij slapen liever uit 😉

Bron: fem-femBeeld: love island