Fashion

Oei! Als jij deze tien momenten herkent heb jij te veel kleding in je kast hangen

teveel-kleding

Ben jij het ook helemaal eens met de stelling: 'Je kan nooit genoeg kleding hebben'? Dan is de kans groot dat jij echte shopaholic bent en dus veel, maar dan ook veel te veel kleding hebt. 

Herken jij de onderstaande dingen dan heb jij officieel veel te veel kleding

Het is best wel vervelend als je kastdeur niet meer dicht kan, toch? 😉

1. Price tag

Soms haal je een kledingstuk uit je kast en dan zit er nog gewoon een prijskaartje aan. Oeps, die ben je er dus helemaal vergeten uit te knippen… Hopen dat niemand het heeft gezien of je hebt het kledingstuk natuurlijk nog nooit gedragen.

2. Rainbow effect

Als je al je kleding op kleur hangt en je vervolgens een soort regenboogeffect krijgt. Dit is eigenlijk best wel slim dan weet je altijd waar je moet zoeken naar een bepaalde kleur en heb je het zo gevonden. Hopefully!

3. Shoppingday in jouw kledingkast

Als jij je vriendinnen vraagt of ze gezellig mee gaan shoppen is het eerste wat ze zeggen: “Jij shoppen? Kijk naar je kledingkast..” Stiekem weet jij zelf ook wel dat ze gelijk hebben, maar in jouw ogen kan je nooit genoeg kleding hebben. Je vriendinnen vragen tijdens een girls night out ook altijd of ze jouw kleding aan mogen.

4. De vergeten kledingstukken

Jij koopt het hele jaar door nieuwe spullen. Soms kom je gewoon een kledingstuk in je kast tegen waarvan je niet eens meer wist dat je die had. Shame on you girl!

5. Wearing one time pieces

Hoe herkenbaar is het als je een te leuk, maar wel bijzonder jurkje ziet en hij is afgeprijsd? Je hebt dan vaak een stemmetje in je hoofd die zegt: “Gewoon kopen joh is leuk!” en een andere stem die zegt: “Nee, niet doen! Je gaat het waarschijnlijk toch maar één keer dragen. Je besluit toch om het kledingstuk te kopen en komt het een jaar later tegen bij het opruimen van je kast. Drie keer raden… Je hebt hem maar één keer aangehad Als je door je kast gaat en kleding tegen komt die je eigenlijk maar één keer hebt aangehad.

6. Big mess

Sommige mensen doen aan stapeltjes in hun kledingkast, maar jij doet hier niet eens moeite voor. Je weet namelijk zelf heel goed dat deze stapels bij jou krom gaan staan van de hoeveelheid kleding die jij hebt… Je kledingkast is dan ook altijd one big mess.

7. Elk meubel ligt vol kleding

Wanneer je kledingkast vol is worden ook alle andere meubels in je kamer gebruikt als opbergruimte. Dit zorgt er voor dat je kamer al snel een chaos is.

8. 5 minute challenge

Jij bent misschien heel goed in alle foto of TikTok challenges, maar de 5 minute challenge is niet helemaal jou ding. Als jij je kamer hebt opgeruimd benJe hebt net je kamer opgeruimt, maar toen besloot je een outfit switch te doen en vijf minuten later was het weer een puinhoop.

9. It’s SALE time

Wanneer de sale begint in de winkels sta jij als een van de eerste voor de deur. Helaas ben jij nooit binnen een half uurtje weer weg. Als jij de winkel verlaat heb je dan ook tassen vol. Go add them to you collection!

10. Nieuw seizoen, nieuwe lading

Het weer is niet het enige waar jij aan kan merken welk seizoen het is. Jij hebt namelijk zoveel kleding dat de winter- en zomercollectie niet eens bij elkaar in de kast passen. Aan het einde van de zomer pak jij dus altijd een paar vuilniszakken in die naar de schuur kunnen en dit doe je ook in de winter.

Beeld: Netflix