Lifestyle

Dit zijn zeven dingen die je sowieso herkent als je een écht stadsmeisje bent

stadsmeisje

Waar en hoe je opgegroeid bent zegt natuurlijk super veel over hoe jouw dagelijks leven eruit ziet. Ben jij opgegroeid in een stad, of ben je er net gaan wonen en voel je je helemaal thuis? Dan herken jij deze 7 dingen sowieso als stadsmeisje!

Deze 7 dingen herkent ieder stadsmeisje

Voel jij je ook helemaal thuis in een grote stad? Dan herken jij deze dingen sowieso.

1. Véél te ver fietsen

Is iets langer dan 20 minuten fietsen vanaf jouw huis? No, thank you! Dan neem je liever het OV. En buiten de stad iets doen moet je al helemaal niet aan denken; het is zó ver!

2. De luchtkwaliteit buiten de stad

Kom je dan wél een keertje buiten de stad, dan merk je ineens een groot verschil aan de lucht. Het is veel frisser buiten de stad! What?!

3. Je hebt eigenlijk altijd haast

Jij staat altijd aan en hebt altijd het gevoel dat je haast hebt. Ook wanneer dit helemaal niet zo is. Mega irritant, maar ook dit hoort bij het stadsleven.

Lees ook
Met deze 9 tips hoef jij elke ochtend niet meer te haasten

4. Weinig contact met buren

Wanneer jij je buurman ziet lopen, zeggen jullie eigenlijk nooit meer dan een vriendelijke hallo. En degene die burendag heeft bedacht snap jij al helemaal niet; je buren spreek je toch helemaal nooit?

5. Lekker op vakantie? Waarschijnlijk wordt het een city trip

Gaan jij en je vriendinnen lekker op vakantie? Dan is de kans groot dat jouw voorkeur uitgaat naar een city trip. Als stadsmeisje kun je er nou eenmaal niks aan doen: de stad roept jouw naam! Slenteren in kleine, Franse dorpjes? Dat is niks voor jou.

6. De natuur is het park

Grote natuurgebieden doe jij niet aan. Dat ene grote grasveld met een aantal bomen en aangelegd slootje, dat is toch gewoon een natuurgebied?

Lees ook
7x budget citytrips perfect voor deze herfstvakantie

7. Verkeersregels doe jij niet aan

Waarschijnlijk heb je ze niet eens onthouden van al je lessen ;). Een rood stoplicht? Als er geen auto’s aankomen, kan dat toch prima?

Bron: FEM FEMBeeld: Pinterest