Lifestyle

8 herkenbare dingen die we allemaal doen als we alleen thuis zijn

herkenbare-dingen-alleen-thuis

Alleen thuis zijn is heerlijk: je kan doen wat je wil, eten waar je zin in hebt en je hoeft geen rekening te houden met anderen. Maar alleen thuis zijn geeft ons ook wat mogelijkheden om dingen te doen die we anders niet zouden doen. Herkenbaar, much? Ja voor ons ook, hoor. Deze 8 dingen doet iedereen wanneer je alleen thuis bent!

1. Dance like nobody’s watching

Lekker keiharde muziek op, meezingen en meedansen! Ja, dat vinden we heerlijk. En als er niemand thuis is, is er ook niemand om je te judgen, right?

2. Extreem huilen bij zielige films

Wanneer iedereen thuis is, is het natuurlijk een beetje gek om los te gaan bij zielige films. Dus wanneer iedereen weg is, is het tijd om even lekker een potje te janken!

3. In bed eten

En dan hebben we het over volledige maaltijden, hè! Ontbijt, of avondeten, gewoon lekker vanuit bed. Heerlijk!

4. Je deken overal mee naartoe nemen

Even naar de koelkast voor een lekkere snack? Dekentje mee. Snel naar je kamer omdat je iets hebt laten liggen? Dekentje mee. Een glas water pakken? Dekentje mee! Je hebt hem gewoon lekker de hele dag om je lijf gewikkeld.

5. Vergeten te douchen

Oeps… Ach, gelukkig is er toch niemand die het ruikt!

6. Heel erg lang op de wc zitten

Nu is er niemand die op de deur bonkt en vraagt of je al klaar bent. Je kan dus even lekker lang op de wc blijven zitten!

7. Je opmaken alsof je een belangrijke gebeurtenis hebt…

… En vervolgens gewoon thuisblijven, natuurlijk. Gewoon, even lekker make-uppen. Fijn, toch?

8. Gesprekken met je huisdier

Als je dan té lang alleen thuis bent geweest, heb je op een gegeven moment wel wat gezelschap nodig. Daar is je huisdier dan ideaal voor! Je gaat volledige gesprekken aan met je hond, of vertelt je kat je grootste geheimen.

Bron: BeautifyBeeld: instagram @rebeccaagulyas