Astrologie

Good to know! Deze herfstactiviteit past hélemaal bij jouw sterrenbeeld

sterrenbeeld-herfstactiviteit

Super goed nieuws voor de liefhebbers, het is vanaf vandaag officieel herfst! Trek een lekkere comfy trui aan en plof neer op de bank of ga een prachtige herfstwandeling maken in het bos. Het kan allemaal! (Zo lang het niet gaat regenen 😉 ) Lees hier wat dé herfstactiviteit is voor jouw sterrenbeeld.

Jouw favoriete herfstactiviteit op basis van je sterrenbeeld

Het favoriete seizoen van veel mensen is aangebroken, tijd voor wat leuke herfstactiviteiten!

Ram (21 maart – 19 april)

Ram is een vuurteken, dus niets past er beter bij jou dan een knus kampvuurtje maken! Roep al je vrienden en vriendinnen bij elkaar en maak samen een kampvuurt. Vergeet de lekkere snacks en drankjes niet en maak er een gezellige avond van! Warning! Wel oppassen met dat vuur hè 😉

Stier (20 april – 20 mei)

Als echte food lover kijk je waarschijnlijk heel erg uit naar alle herfst-delicatessen. Worteltaartjes, pompoensoep en niet te vergeten de Pumpkin Spice Latte van de Starbucks. Verwen jezelf en ga eens een dagje in de keuken staan om al deze lekkernijen zelf te maken. Yummy!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Spooky season is aangebroken en dit is jouw time to shine! Dit is de favoriete feestdag van jouw sterrenbeeld en je kijkt er al het hele jaar naar uit. Ga alvast op zoek naar de ultieme Halloween outfit en fantaseer hoe jij het beste je huis kunt gaan versieren!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Niet alleen Tweelingen houdt van versieren, ook jullie Kreeften kunnen er wat van. Elke paar maanden wordt het huis omgetoverd in de stijl van dat seizoen. Nu de feestdagen eraan komen kun je helemaal losgaan. Verzamel de grootste pompoenen en zet deze voor de deur. Iedereen moet weten dat jij er dit seizoen weer een feestje van maakt!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Zoals iedereen weet, wil jij altijd het middelpunt van de aandacht zijn en dat is tijdens Halloween niet anders. Jij moet en zal dit jaar zeker de nummer 1 prijs voor beste outfit winnen! Pak je schetsboek erbij en brainstorm over jouw kostuum.

Lees ook:
Cuddles! Deze vier sterrenbeelden houden het meest van knuffelen

Maagd (23 augustus – 22 september)

Dit koude weer is niks voor jou, dus jij blijft het liefst zoveel mogelijk binnen zitten. Helemaal niks mis mee, maar ga jezelf vooral niet vervelen. Laat jezelf helemaal verdwalen in een goed boek, met voorkeur een thriller natuurlijk! Boo!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als fashionable Weegschaal ben jij je helemaal aan het verdiepen in de nieuwste trends van dit najaar. Maak een lijstje met alle toffe items die jij dit jaar móét hebben en go shopping! Neem een vriend of vriendin mee naar de stad en maak er een dagje van.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij bent de grootste herfstliefhebber van alle sterrenbeelden en dat heeft een hele specifieke reden, horrorfilms! Tijdens dit seizoen komen er altijd nieuwe thrillers en horrors in de bioscoop en jij moet daar bij zijn. Haal je tickets online en plan alvast een paar bioscoop bezoekjes in. Filmtips: Smile, The Invitation en Orphan: First Kill.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Er gaat niets boven de prachtige natuur tijdens de herfst. Bewonder de oranje bladeren tijdens een lange boswandeling of ga op bezoek bij een pompoenboerderij, hoe leuk is dat?! Dit seizoen is het tijd om eens goed te gaan genieten van de frisse buitenlucht.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jouw creativiteit slaat altijd op hol tijdens deze periode van het jaar. Ook dit herfstseizoen zit jij bomvol nieuwe ideeën! Koop een pompoen in het lokale tuincentrum en ga met je vrienden of familie aan de slag om de mooiste pumpkin carving te maken. De engste wint!

Waterman (20 januari – 18 februari)

De zomerperiode kan misschien wel voorbij zijn, maar dat betekent niet dat we niet meer naar buiten festivals kunnen. Ga dit najaar naar de tofste herfst-festivals en events, party on! Drankjes en dansjes met je favoriete mensen, wie wilt dat nou niet?!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Eens wat anders doen dan een wandeling door het bos? Zoek op internet de dichtstbijzijnde appelteler op en ga appels plukken! Een super leuke activiteit in de buitenlucht en ook nog eens een cute spot om foto’s te maken. Tip: maak hierna thuis een lekkere appeltaart van je zelf-geplukte appeltjes!

Beeld: Pinterest