Food

OMG! HEMA verkoopt nu tompoucen met een cappuccinosmaak

hema-tompoucen-cappuccino

Om 10 uur even een vers bakkie koffie en een gebakje, heerlijk! Hoe leuk zou het zijn om deze twee dingen te combineren tot de lekkerste snack ooit. HEMA strikes again en heeft nu tompoucen met cappuccinosmaak bedacht! Geniaal! 

HEMA

Steeds meer jonge meiden houden van koffie. Een romige haver-cappuccino kunnen we niet meer uit onze dagelijkse routine weg denken! De Hollandse winkelketen HEMA weet dat als de beste. Onze favoriete hebben-dingetjes winkel heeft een geniale uitvinding op de markt gebracht: tompoucen met de smaak van een een overheerlijke cappuccino! We love it en we zijn niet de enige! Al snel werd dit opgepakt door heel Nederland en dit gebakje gaat nu viral op TikTok.

View post on TikTok

Lees ook:
Wil je hebben! HEMA verkoopt een geurkaars die ruikt naar stroopwafels

Tompoucen met cappuccino

Sinds kort heeft HEMA dus tompoucen met cappuccino smaak in de schappen liggen. Een creatie van onze twee favoriete dingen, koffie en gebakjes! De tompoucen neem je mee naar huis voor slechts €1,60 per stuk. Ze zijn in een verpakking van vier te koop. Dan kan je ze thuis uitdelen of natuurlijk allemaal lekker zelf opeten! 😉 Deze lekkernij is nu al enorm populair en moet je binnenkort echt een keertje proberen. Zet ze met de feestdagen gezellig op tafel, daar zou iedereen vast blij mee zijn!