Lifestyle

Wil je hebben! HEMA verkoopt een geurkaars die ruikt naar stroopwafels

Danique
HEMA-stroopwafel-geurkaars

Déze moet je ruiken! Onze favoriete oerhollandse winkelketen komt weer met een fantastisch product. Je kunt nu een stroopwafel geurkaars scoren bij HEMA.

Stroopwafel geurkaars

Op Instagram kondigt HEMA een super leuk nieuw product aan. Het past perfect bij dit seizoen en het druilige weer. We hebben het natuurlijk over de stroopwafel geurkaars! Hoe leuk is dat?!

Met deze limited edition geurkaars, laat jij jouw huis ruiken naar de warme geur van versgebakken stroopwafels. Deze kaars is zo exclusief dat je hem alleen maar kan inwisselen tegenover 100 HEMA punten. Je kan hem niet zomaar in de winkel kopen of online bestellen. Deze kaars is dus helemaal speciaal gemaakt voor alle trouwe HEMA shoppers.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wil je proberen! HEMA verkoopt nu pepernoten bier 

Enthousiaste fans

Niet alleen wij, maar ook honderden andere fans zijn enorm enthousiast over de HEMA stroopwafel geurkaars. Op de Instagram- en Facebookpagina van de oerhollandse alles-winkel stromen de positieve reacties binnen. Mensen taggen vrienden en familie, iedereen wil dit nieuwe product hebben! “Oh my, lekker!” wordt er gereageerd en “Ik kan je vertellen.. Deze ruikt écht naar versgebakken stroopwafels.”

Ook zijn er veel mensen die hopen dat de limited edition geurkaars ook nog gewoon te koop komt. “Kunnen jullie deze ook gewoon verkopen? 😢”, “Ook gewoon te koop?” en er is ook iemand die nét niet genoeg punten heeft “Lijkt mij heerlijk, maar heb maar 47 punten.”

Ga jij vandaag nog naar HEMA of ben je nog aan het sparen voor punten? 😉