Lifestyle

HEMA verkoopt een strandmatstoel die perfect is voor de zomer

HEMA strandmatstoel

We moeten nog heel even wachten, maar de zomer begint al over een aantal weken. Misschien ben je al een dagje naar het strand geweest of ben je lekker wezen varen. Maar HEMA verkoopt nu het perfecte item voor op het strand. Deze handige strandmatstoel kun je gemakkelijk overal mee naartoe nemen en is perfect voor de zomer.

HEMA

Nog maar een paar weken en dan staat de zomer alweer voor de deur. Afgelopen weekend heb we al even van het mooie weer kunnen genieten en dat smaakt natuurlijk naar meer. Ook wordt het strand steeds populairder en zien we steeds meer mensen een bezoekje brengen aan het dichtstbijzijnde strand. Het enige wat je nog nodig hebt voor een heerlijke beach day is een handige tool waar je heerlijk op kan zonnen. HEMA heeft hier iets op gevonden. Je scoort nu namelijk bij HEMA een strandmatstoel die je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

 

Lees ook: 
Wil je hebben: HEMA verkoopt nu opvouwbare barbecue

Strandmatstoel

HEMA verkoopt nu een luxe strandmatstoel voor maar liefst 17,50. Deze luxe strandmat zit in een handige tas met twee draaghengsels. De mat heeft een stevige blauwe zitting met vulling en kan worden opgeklapt tot een stoel met hoofdkussentje, maar je kunt er ook languit op liggen. De mat kan maximaal 100 kilo dragen en is eenvoudig schoon te maken met milde zeep en water. Het item is perfect voor een dagje strand, een lekkere picknick of voor in de tuin. Je kunt hem zelfs als comfortabele yogamat gebruiken. Je kunt het item online bestellen, dus waar wacht je nog op? Scoor bij HEMA deze strandmatstoel, maar wees er snel bij. OP=OP!