Beauty

Wil je hebben: HEMA verkoopt spotgoedkope self tan drops

hema-selftan-drops

Skincare, beauty producten en make-up. De kosten hiervan kunnen soms heel erg oplopen. Gelukkig komen er steeds meer goedkopere alternatieven en kunnen we dankzij andere merken alsnog onze collectie blijven aanvullen. Bij HEMA kan je nu ook self tan drops halen voor lief prijsje. Bye bye, Collistar!

Self tan drops

De zomer mag dan wel in volle gang zijn, maar we hebben nog niet zoveel kans gehad om in het zonnetje te zitten. Helaas is het weer niet zoals we gehoopt hadden en hebben we echt te maken met een Nederlandse zomer. Onvoorspelbaar, regen en weinig zon. Alleen gaat dit ons niet tegenhouden om alsnog met een lekker kleurtje het seizoen af te sluiten. Er zijn heel wat producten op de markt die ons een gezonde tan kunnen geven. Van lotions tot aan bronzers. Maar HEMA biedt nu ook self tan drops aan én ze zijn nog betaalbaar ook! Tegenwoordig vinden we dankzij TikTok allemaal dupes van dure merken. We zijn erachter gekomen dat je helemaal niet veel geld hoeft kwijt te zijn voor een goed product.

Lees ook:
Deze heerlijke Rituals dupes van HEMA scoor je al vanaf 3 euro

Run to HEMA

Sindskort kunnen we bij HEMA terecht voor hele fijne self tan drops. Het is een flesje van 50 milliliter en je hoeft er nog geen zes euro voor te betalen. Sounds good, right?! Het product is speciaal gemaakt voor je gezicht en decolleté. Binnen 2 à 4 uur krijg je een gezonde, stralende zomergloed over je gezicht heen. Op de webshop is te lezen dat er géén UV-bescherming in de druppels zit, dus we raden aan om het door je favoriete dagcrème of zonnebrand te mengen. Voeg maximaal drie druppeltjes toe en verdeel het gelijk over je gezicht. Als je de self tan drops van HEMA regelmatig gebruikt, blijft de bruine glow langer zitten en kan je het ook opbouwen als je het nog te licht vindt.

Goed nieuws voor alle gevoelige huidjes; er is geen parfum aan toegevoegd en het is dermatologisch getest. Daarnaast is het product ook nog eens volledig vegan! Waar wacht je nog op? Voor je het weet zijn de drops uitverkocht, dus start running 😉

View post on TikTok

Bron: tiktok hema