Food

Het wordt steeds gekker: HEMA verkoopt nu rookworst bier

hema-rookworst-bier

De oer-Hollandse HEMA staat bekend om hun overheerlijke tompoucen en rookworsten. Maar hoe leuk is het om een bijzondere twist te geven aan een van deze klassiekers?! Dat is precies wat HEMA heeft gedaan. Vanaf nu ligt er rookworst bier in de schappen. Say what?!

HEMA rookworst bier

Al eerder kwam de oer-Hollandse winkelketen met een tompouce biertje naar buiten, maar dit slaat wel alles. HEMA heeft, in samenwerking met bierbrouwer vandeStreek, rookworst bier op de markt gebracht. Wij kunnen onze ogen bijna niet geloven, maar het is écht geen 1 april-grap! Dit unieke biertje smaakt natuurlijk het allerlekkerst met een stukje rookworst op de borrelplank. Deze Weizen heeft een sterkte, rookachtige smaak. Door gebruik te maken van gerookte mout komt de herkenbare smaak van de rookworst naar boven. “Maar vrees niet!”, schrijft HEMA bij de productomschrijving. “De rook zit er subtiel in, zoals het hoort als versterker van de smaak.” Wij zijn natuurlijk razend benieuwd naar deze bijzondere combinatie en kunnen niet wachten om hem te proberen.

Lees ook:
OMG! HEMA komt met een nieuwe smaak tompouce

Aanbieding

Het bijzondere biertje heeft een vrolijke verpakking en is leuk om als verzamelitem te bewaren. Je kan het HEMA rookworst bier bestellen in een opgave van vier biertjes. En wees er snel bij, want ze zijn nu in de aanbieding! Voor maar €8,- heb jij er al vier in huis.

Geef jouw Koningsdag nóg een extra Hollands-tintje en bestel de blikjes vandaag nog of ren naar de dichtstbijzijnde store. Met een biertje in de hand en een hilarisch rookworst glitter T-shirt, steel jij morgen zeker de show tussen alle feestvierende mensen 😉

Bron: HEMA