Lifestyle

Wil je hebben: HEMA verkoopt nu opvouwbare barbecue

hema opvouwbare barbecue

Het begint eindelijk een beetje mooi weer te worden in Nederland. Wij als echte Hollanders zitten er dus alweer helemaal klaar voor om de barbecue tevoorschijn te halen. Heb je nog geen barbecue? No worries! HEMA verkoopt nu een opvouwbare barbecue die je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

HEMA

Nog maar een paar weken en dan staat de zomer alweer voor de deur. Afgelopen weekend heb we al even van het mooie weer kunnen genieten en dat smaakt natuurlijk naar meer. Als je je tuin al helemaal summer proof hebt gemaakt, ontbreekt er nog maar een ding en dat is natuurlijk een barbecue. Je scoort nu bij HEMA een opvouwbare barbecue die je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Opvouwbare barbecue

Heb je weinig ruimte in je tuin of alleen een balkon? Dan is het natuurlijk fijn om een kleinere barbecue aan te schaffen. Het enige probleem is dat je hem nergens kan opbergen, maar daar heeft HEMA iets op bedacht. Je scoort nu namelijk bij de HEMA een opvouwbare barbecue in de vorm van een koffertje. Deze kun je gemakkelijk openklappen, waardoor er een stevige BBQ op een standaard ontstaat. De barbecue heeft een formaat van 37 x 27 x 25 centimeter. Je klapt hem ook super easy weer dicht, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen, maar ook overal mee naartoe kunt nemen. Dit betekent dat je overal waar je maar wil kan barbecueën met al je vrienden.

Lees ook: 
Wil je hebben: HEMA verkoopt nu een linnen set voor een spotprijsje

Bij HEMA scoor je nu de opvouwbare barbecue voor maar liefst 37,50 euro. Helaas is die niet in alle filialen verkrijgbaar, maar je kunt hem ook makkelijk en snel online bestellen. Dus waar wacht je nog op?