Lifestyle

Wil je hebben: HEMA verkoopt nu koeltas met speakers

hema-koeltas-speakers

Lig jij deze zomer weer lekker aan het strand en wil je genieten van een koud drankje? Dan is een koeltas natuurlijk een ideale tool om mee te nemen. En hoe gaaf is het als je een koeltas hebt mét een ingebouwde speaker? Het bestaat echt en de HEMA verkoopt het.

Koeltas met speaker van HEMA

Heerlijk, een koud wijntje meenemen en ondertussen genieten van de beste muziek die uit de bluetooth speaker komt. HEMA kwam met een geweldige uitvinding en wij willen het gelijk hebben. *Trekt een sprintje naar de HEMA.* Je krijgt gelijk die zomerkriebels al als je deze koeltas ziet.

Probleem opgelost

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je speaker leeg is en dat je geen tijd meer hebt om ‘m op te laden? Wat is dat vervelend! Deze koeltas en speaker in één lost je probleem op. Aangezien de koeltas vrij groot is, zie je ‘m gelijk staan en kun je hem opladen. De batterij gaat namelijk maar liefst 4 (!) uur mee en het bestaat uit twee speakers aan de voorkant van de koeltas.

Lees ook:
Wijn vergeten koud te zetten? Door dit trucje is het binnen no time koud!

Koeltas en speaker in één

De koeltas is gevoerd met een waterafstotend materiaal zodat je ‘m makkelijk kunt schoonmaken. Mocht er iets omgevallen zijn of iets hebben gelekt, kun je het er zo uitpoetsen. Wil jij nu genieten van een lekker koud drankje of hapje uit deze koeltas en tegelijkertijd genieten van de lekkerste nummers van je eigen playlist voor maar 15 euro? Haal je koeltas van de HEMA dan hieronder. Dit is toch gewoon een must voor de zomer?

Koeltas met speaker, HEMA | €15,-

Bron: CosmopolitanBeeld: HEMA

Must reads 👀