Lifestyle

Met déze HEMA koelrugzak heb jij altijd een koud wijntje

HEMA koelrugzak

Koningsdag staat weer bijna voor de deur en dat betekent veel feestjes en gezelligheid. Daarbij hoort natuurlijk ook een lekker koud wijntje en HEMA heeft hier nu iets op bedacht. HEMA verkoopt namelijk een koelrugzak die makkelijk is om mee te nemen.

HEMA

In Nederland kunnen we niet meer zonder de HEMA en gaan we er ook vaak heen voor de lekkere hotdogs, rookworsten en hun overheerlijke roze tompoucen. Bij HEMA scoor je tegenwoordig ook de leukste summer essentials en nu kun je zelfs bij de HEMA een koelrugzak scoren, waardoor je op ieder moment van een heerlijk koud wijntje kunt genieten. Dit is natuurlijk dé perfecte tas om mee te nemen als je heerlijk gaat genieten van een stranddagje of van Koningsdag.

Lees ook:
OMG! HEMA komt met een nieuwe smaak tompouce

Koelrugzak

Ben je ook helemaal ready voor Koningsdag en wil je samen met je vrienden genieten van een lekker koud wijntje? Dan is deze koelrugzak van de HEMA perfect voor jou! Het handige aan de koeltas is dat het een ruzak-model is, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen en die nooit in de weg zit. De tas ziet er door de linnenlook ook nog eens leuk uit en je kan hem makkelijk matchen met je outfit. Daarnaast zit er ritsjes aan de onderkant, waar precies de tap van een doos wijn doorheen past. Zo hoef je dus minder moeite te doen voor een koud wijntje en kan je hem gewoon van je rug afhalen.

De HEMA koelrugzak is maar liefst €15, dus zorg ervoor dat je hem snel besteld en dan heb je de tas op tijd in huis voor Kingsday. Je kunt de tas na 27 april natuurlijk gewoon gebruiken voor de zomerse dagen en de dagjes naar het strand.

Must reads 👀