Celebs

Verdrietig nieuws voor Daisy Piras: ‘Heb iets heftigs meegemaakt’

Daisy Piras, de ex van Luca Borsato, deelt op Instagram een heftig bericht. Op haar Stories schrijft ze: “Ik heb afgelopen week iets heel heftigs meegemaakt.”

Luca Borsato

Daisy Piras kennen we van haar deelname als verleidster aan Temptation Island. Na haar deelname leerde ze Luca Borsato kennen. Op Instagram heeft Daisy ooit laten weten dat zij degene was die de first move heeft gemaakt. En dat pakte goed uit, want Luca viel als een blok voor Daisy. Hij plaatste dan ook regelmatig een foto van de twee op zijn Instagram met de meest lieve teksten eronder.

Maar helaas kwam toen het nieuws via juicekanaal Life Of Yvonne naar buiten dat Luca ook vaak met andere dames bezig was. “Ik ben een flinke grens overgegaan. Het keer op keer overschrijdend contact met andere vrouwen en zwart praten over mijn relatie is iets wat schandalig is en ik nooit had mogen doen”, verklaarde hij toen in een statement op zijn Instagram-account.

Lees ook:
Daisy Piras over Luca Borsato: ‘Ik blijf natuurlijk wel op mijn hoede

Heftig bericht

Daisy Piras deelde vanochtend een heftig bericht op haar Instagram verhaal. “Hoi lieve allemaal”, begint ze. “Ik heb afgelopen week iets heel heftigs meegemaakt. Iets waardoor ik psychologische hulp voor nodig heb”, vervolgt ze. Daisy schrijft om die reden niet te reageren op berichtjes en mailtjes. “Ik heb inmiddels hulp, maar wacht nog op een plek bij mijn eigen psycholoog.” Ze geeft aan in goede handen te zijn en dat haar moeder en broer haar ’s nachts direct hebben opgehaald. “Ik reageer vanzelf weer, voor nu heb ik even geen energie om te praten en werken”, sluit ze af. We hopen dat het goed met haar gaat!

Beeld: Instagram: @daisypirasxo