News

Heartbreaking: Jade Anna en Gio Latooy opnieuw uit elkaar

gio-jade-anna-uit-elkaar

Op Instagram deelde Jade Anna gisteren een verdrietig bericht. Ze laat weten dat haar relatie met YouTuber Gio Latooy over en uit is. Dit was voor het stel al de tweede poging, maar helaas bleek er geen liefdesrelatie meer in te zitten.

Jade Anna & Gio Latooy

Een aantal maanden geleden maakten Jade Anna en Gio Latooy ook al bekend dat ze uit elkaar gingen. En dat was iets wat hun volgers niet hadden zien aankomen. “Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar”, verklaarden ze zich zichzelf in een YouTube-video destijds.

Maar nadat ze elkaar de ruimte hadden gegeven, doken ze toch weer op in elkaars leven en leek het erop dat ze het toch weer erg gezellig hadden samen. De twee besloten niet veel later dan ook om de liefde nog een tweede kans te geven. En daar mochten we allemaal van meegenieten, want ze hebben regelmatig nog foto’s gedeeld van elkaar.

Weer uit elkaar

Toch lijkt het allemaal niet zo rozenkleurig als we dachten. Eerder deze week verschenen er op verschillende juicekanalen al roddels over een eventuele break-up tussen Jade Anna en Gio. En niet veel later deelde Jade een bericht op Instagram die al deze geruchten bevestigden.

“Zo trots op ons en dankbaar voor alle herinneringen die we samen hebben gemaakt”, schrijft ze op haar Instagram. “Nadat we het toch weer hebben geprobeerd samen, kwamen we erachter dat een liefdesrelatie er voor ons niet in zit, ondanks dat we zoveel liefde voor elkaar hebben.”

View post on Instagram
 

Veel geld verdienen

Wel laat Jade weten dat ze wel alsnog goed uit elkaar gaan, zonder enige vorm van ruzie. “We gunnen elkaar de wereld en hebben juist daarom besloten om los van elkaar ver te gaan”, aldus Jade. Het lijkt er nu op dat het dus echt over en uit is tussen het YouTube-koppel. Maar of dit ook zo blijft? Eerder hebben ze met de break-up video op YouTube flink wat views gehaald wat resulteerde in behoorlijk wat extra euro’s op de bankrekening van Gio. Daarom heeft het stel besloten om ook voor deze break-up weer een speciale video te uploaden.

Eerder heeft Gio zelfs in een van zijn vlogs vertelt dat hij flink wat geld heeft verdiend aan de break-up met Jade Anna. “Die break-up video is 1,1 miljoen keer bekeken in een paar dagen”, liet hij destijds weten. “Dat is superveel en bizar. Dit heb ik nog nooit gehaald. 4,5 duizend euro op één vlog is echt achterlijk natuurlijk, niet normaal”, aldus Gio. Daar heeft de YouTuber dus flink zijn zakken mee kunnen vullen, WOW!

Watch on YouTube

Beeld: instagram: @jadeanna