Lifestyle

Je kunt nu een pak havermelk in je kerstboom hangen

havermelk-kerstbal

Het is dan misschien nog maar oktober, maar wij zitten al helemaal in de kerstsfeer. Kan jij ook niet wachten totdat je de kerstboom weer kan optuigen? Dan hebben wij een onmisbaar item voor je gevonden: je kan nu namelijk een havermelk kerstbal scoren voor in de boom.

Versierde kerstbomen

Kerstbomen hoeven er allang niet meer uit te zien zoals wij ze nog kennen van vroeger. Gouden ballen, lampjes en slingers: het ziet er leuk uit, maar tegenwoordig gaan ook kerstbomen met de tijd mee. We hebben al heel wat bijzondere ballen voorbij zien komen. Denk aan de satisfyer kerstbal, of de espresso martini die je sinds vorig jaar ook in de boom kunt hangen. Tja, kerstballen zien er inmiddels al een tijdje niet meer zo uit als vroeger. En wij vinden dit een hele verbetering!

View post on Instagram
 

Havermelk kerstbal

Webwinkel Yup in de boom is het master mind dat al deze geniale kerstballen heeft bedacht en ontworpen. Ze doen het me-ga slim: ze kijken naar wat er op dit moment trendy is en maken hier vervolgens een kerstbal van. Op die manier is er voor iedereen wel een leuke kerstbal om te scoren. Toch miste er nog iets in hun assortiment, dus is het team van Yup in de boom even gaan brainstromen. Enne, wij kunnen wel iets noemen dat op dit moment super populair is: de havercappu’s of course! Hier moest het bedrijf natuurlijk wel een kerstbal van maken, dus kun je nu een klein pakje havermelk scoren om in de boom te hangen!

Je kunt je bakkie koffie natuurlijk op allerlei verschillende manieren drinken. Zo is het je waarschijnlijk al wel opgevallen dat koemelk allang niet meer de enige optie voor je cappuccino’s is. Er zijn inmiddels talloze variaties. Zo kun je je koffie drinken met sojamelk, amandelmelk, kokosmelk en dan natuurlijk ook de aller populairste: havermelk. Het is inmiddels zelfs zó populair geworden om havercappu’s te drinken, dat de mensen die dit bestellen hun eigen naam hebben gekregen: de havermelkeliten. Ge-wel-dig. En voor deze groep is de havermelk kerstbal natuurlijk een absolute must om dit jaar in de boom te hangen!

View post on Instagram
 

Voor ieder wat wils

Ben jij niet zo’n fan van havermelk en esma’s? En hang jij liever geen satisfyer in de boom wanneer de (schoon)familie op bezoek komt? No worries, want dit betekent echt niet dat er geen kerstballen voor jou beschikbaar zijn. In tegendeel: Yup in de boom heeft een enorm assortiment! Drink jij geen esma’s maar wel poma’s? Dan is de pornstar martini kerstbal the way to go voor jou. Verder kun je nog een bakfiets, paddelracket en salmiak-kerstbal scoren. Enne, voor de Marie Clairtjes onder ons is er natuurlijk ook een bijpassende kerstbal: de iconische haarclip voor in de boom. Er is dus echt voor iedereen wel iets in het assortiment!

View post on Instagram
 

Beeld: Yup in de boom