Celebs

What?! Harry Styles zoent met een mannelijke co-ster en spuugt vervolgens op een ander

Danique
harry-styles-zoent-nick-kroll

Maandagavond 5 september was Harry Styles aanwezig op het filmfestival in Venetië voor de nieuwe filmrelease van ‘Don’t Worry Darling’. Na afloop van de film was er een staande ovatie en pakte Harry zijn co-ster Nick Kroll vol op zijn mond! En hier zijn beelden van 😉

Harry Styles kust zijn co-ster op z’n mond

Er schijnt niet alleen gezoend te zijn, maar heeft Harry Styles ook op iemand gespuugd?

Filmfestival

Multitalent Harry Styles is bekend voor zijn enorme muziekcarrière, maar tegenwoordig is hij ook druk bezig met acteren. Hij speelt de hoofdrol in de thriller ‘Don’t Worry Darling’, deze wordt geregisseerd door zijn love Olivia Wilde. Voor zijn rol in deze film was hij maandagavond met zijn filmcollega’s aanwezig bij het filmfestival in Venetië. En daar is het een en ander voorgevallen.

Zoen

Er gaan beelden rond op social media van Harry Styles en zijn collega Nick Kroll. Na afloop van de film kreeg de crew een aanstaande ovatie. Tijdens het applaus omhelst Harry niet alleen zijn co-ster, maar geeft hij hem ook een grote smakkerd op z’n mond! Nick heeft de beelden zelf ook via zijn Instagram gedeeld, samen met een reeks aan foto’s van de avond. “And let me kiss you!”

View post on Twitter

Lees ook:
Spicy! Deze beelden van Harry Styles in ‘Don’t Worry Darling’ wil je zien

Spugen op Chris Pine?

Styles heeft niet alleen speeksel uitgewisseld met Nick Kross. Er gaat een video rond op TikTok waar het erop lijkt dat Harry spuugt op zijn collega Chris Pine. What?! Wanneer Harry aankomt bij zijn zitplek, naast Chris, lijk je hem te zien tuffen. Het spuug is niet te zien in de video, maar Chris lijkt te reageren en kijkt naar de plek waar het zogenaamde speeksel terecht zou komen. Wij kunnen het bijna niet geloven van charming Harry Styles. Oordel zelf, de beelden staan hieronder.

View post on TikTok

Bron: Instagram @nickkrollBeeld: Pinterest