Celebs

Oeh la la! Harry Styles zoenend gespot met dit model

harry-styles-zoenend-gespot

Love is in the air! Harry Styles is gisteren namelijk door oplettende fans gespot in Tokio. Maar de Britse zanger was niet alleen, want hij werd zoenend gespot met een andere celeb. Oeh la la!

Harry Styles

Harry Styles was afgelopen weekend in Japan voor zijn wereldtournee Love On Tour. Die hij in mei zal voortzetten met een aantal optredens in Denemarken. Maar Harry Styles bleef niet onopgemerkt, want hij werd door oplettende kijkers zoenend gespot met een andere celeb. Dit melde Daily Mail, zij deelde enkele foto’s en video’s van het intieme moment.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
Zien! Annebel Visscher deelt geweldige transformatie op Instagram

Relatiestatus

De Britse zanger heeft kortgeleden zijn relatie beëindigt met acteur en regisseur, Olivia Wilde. De voormalig One-Direction-zanger was dus weer single en veel fans zagen hun kans. Maar helaas is Harry Styles alweer zoenend gespot met het 31-jarige model, Emily Ratajkowski. Ook zij heeft in september een scheiding aangevraagd van haar man Sebastian Bear-McClard. Dat Harry en Emily elkaar helemaal gevonden hebben, is een ding wat zeker is. Zij deelde een intiem momentje na de show van Harry Styles. Of de twee aan het daten zijn is onbekend, maar wij zijn heel benieuwd of hier een nieuwe romance uit zal ontstaan.

View post on TikTok

Beeld: Don't Worry Darling

Must reads 👀