Celebs

Harry Styles open over seksualiteit in interview met Rolling Stones

Op de redactie van Girlscene zijn we mega fan van Harry Styles. Het icoon heeft in een interview met Rolling Stone vertelt hij uitgebreid over zijn seksualiteit en dat hij ook veel baat heeft bij zijn therapiesessies. 

Harry Styles openhartig over seksualiteit in interview met Rolling Stones

Wij vinden het helemaal geweldig dat Harry Styles outfits draagt met veel glitters, boa’s en veren, maar er zijn helaas ook veel mensen die daar een negatieve mening over hebben.

Sociale media

Zo laat Harry weten dat hij sociale media zoveel mogelijk probeert te vermijden, maar dat dit niet altijd even goed lukt. Daarom is hij momenteel ook in therapie. “Ik sport iedere dag en zorg goed voor mijn lichaam. Dus waarom zou ik niet hetzelfde doen voor mijn geest?”, vertelt hij. “Er zijn zo veel emoties onbekend voordat je ze goed begint te analyseren. Ik ga er echt graag diep op in. Ik denk niet ‘ik wil me niet zo voelen’, maar eerder ‘hoe komt het dat ik me zo voel?'”

Veilige plek

Tijdens de sessies is er ook één gevoel dat Harry in het bijzonder wil afschudden en dat is de schaamte rondom zijn seksualiteit. Hij heeft het gevoel dat hij zelf weinig de kans kreeg om zijn seksuele voorkeuren te onderzoeken. “Als ik aan het werk ben, werk ik heel hard en ben ik erg professioneel, denk ik. Als ik niet werk, ben ik dat niet. Volgens mij ben ik open, maar ook wel redelijk koppig en kan ik me kwetsbaar opstellen”, vertelt hij. Toch had de zanger het gevoel dat hij zich hypocriet opstelde tegenover zijn fans. Harry vindt namelijk dat zijn shows een veilige plek moet zijn voor al zijn fans. Zo heeft de zanger al meerdere keren tijdens een van zijn shows geholpen om een van zijn fans uit de kast te laten komen.

Lees ook
Spicy! Deze beelden van Harry Styles in ‘Don’t Worry Darling’ wil je zien

Geaardheid

Binnenkort zal Harry de rol van Tom in de film My Policeman gaan vertolken, een personage wat op mannen valt. “Ik denk dat iedereen, inclusief ik zelf, zijn eigen weg aflegt om zijn seksualiteit uit te zoeken en om er meer vertrouwd mee te geraken”, vertelt Harry tijdens het interview. “Ik sprak nooit openbaar over mijn leven naast mijn werk, en dat heeft me positief beïnvloedt. Er zullen namelijk altijd andere versies van het échte verhaal circuleren. Daarom besloot ik om geen tijd te verspillen aan die verhalen corrigeren”, aldus Harry.

Beeld: pinterest