Celebs

Zien! Harry Styles deelt een pikante foto op Instagram

harry-styles-foto

Harry Styles timmert hart aan zijn carrière als acteur en is niet bang om voor bloot te gaan voor de camera. Zo bewijst Harry Styles dit deze keer weer met een hele pikante foto op zijn Instagram. Wij moesten er wel even van blozen!

Pikante foto Harry Styles

Via Instagram post de zanger, en tegenwoordig ook acteur, een foto waarop we zien dat hij z’n glitter broek laat zakken. Zelf kijkt de zanger omhoog, alsof hij niet eens doorheeft dat z’n broek op half zeven hangt. Het resultaat is een in zijn onderbroek poserende Harry Styles, waar volgers maar al te graag naar kijken.

View post on Instagram
 

Reacties

Het bijschrift luidt enkel: “Love On Tour. Rio de Janeiro. December 2022”. Maar het is niet de caption die deze reacties uitlokt. De foto waarop Harry poseert in zijn strakke onderbroek, waarop we een klein stukje bovenbeen kunnen zien met zijn Brasil tatoeage is de reden dat volgers helemaal op tilt slaan. “Goodness me”, schrijft een fan. Verder lezen we reacties als: “Brutaalste jongen die er is” en “Ik voel me als een Victoriaanse man die voor het eerst de enkels van een vrouw ziet”.

Lees ook:
Zien! Dit is de knappe vriendin van voetballer Cody Gakpo

Met de billen bloot

Op Instagram zien we Harry Styles dus poseren in zijn strakke onderbroek, maar tijdens zijn acteer-klussen is hij ook niet bang om volledig met de billen bloot te gaan. Harry speelt namelijk een rol in de film My Policeman waarin hij de rol vertolkt van een politieagent die zich midden een liefdesdriehoek bevindt. En in deze film gaat Harry letterlijk met zijn billen bloot. Reden genoeg al om deze film te bekijken!

Watch on YouTube

Beeld: Don't Worry Darling

Must reads 👀