Celebs

Tieners zijn massaal teleurgesteld in Harry Styles door nieuwe film

Nicoline
harry-styles-nieuwe-film

De thriller Don’t Worry Darling draait momenteel in de bioscoop en deze wordt massaal bezocht. Niet omdat bezoekers nou zo geïnteresseerd zijn in de verhaallijn, maar omdat ze acteur en zanger Harry Styles (28) op het grote doek willen zien. Maar helaas kunnen fans onder de 16 deze film niet bezoeken en dat leidt tot veel teleurstelling bij de jonge fans.

Commotie

De film draait pas sinds kort in de bioscopen, maar zorgt nu al voor veel commotie. Tijdens de opnames gingen er al veel geruchten rond over de cast. Zo zou Harry Styles die op Chris Pine gespuugd zou hebben, wilde Florence Pugh die geen reclame maken voor de film en waren er verschillende ruzies op de set. En daar houdt het dus nog niet op. “Don’t Worry Darling trekt vooral veel tienermeiden en jonge vrouwen. We zien inderdaad ook dat enthousiaste meiden van 14-15 jaar graag Don’t Worry Darling willen bezoeken. Vanwege de keuring moeten we deze meiden helaas teleurstellen.” Op social media lezen we vele negatieve reacties en klagen jonge fans dat zij de film niet mogen zien.

Verdwijnende posters

Veel tienermeiden kiezen ervoor om de filmposters mee naar huis te nemen, zo hebben ze toch nog wat van de film. “We horen veel geluiden over posters die verdwijnen bij de theaters”, aldus een woordvoerder. Warner Bros. heeft de afgelopen weken via social media en flink aantal posters van de film verloot, in de hoop dat jonge fans de posters in de bioscoop laten hangen. Ook Pathé probeert jonge fans te bereiken via een hashtag #IKBeloofVanDePostersInJullieTheatersAfTeBlijven. Zo hopen ze dat de commotie rondom de film zal verminderen.

Lees ook:
Yes! Vanaf déze datum is het nieuwe seizoen van You te zien

Don’t Worry Darling

In deze nieuwe film volgen we hoofdrolspelers Alice (Florence Pugh) en Jack (Harry Styles). Ze hebben het enorm getroffen met hun woning in het voorbeeldige plaatsje Victory. Het is een experimentele gemeenschap waar de mannen werken voor het uiterst geheime Victory Project. Bewoners hebben hier zogenaamd het perfecte leven. Zogenaamd, omdat ze pas een perfect leven leiden als ze zich aan de regels houden van oprichter Frank (Chris Pine). Wat gaat er achter de gemeenschap schuil? Alice vraagt zich hetzelfde af. Hoeveel is Alice bereid te verliezen om aan het licht te brengen wat er werkelijk speelt in het plaatsje Victory?

Enkel fans boven de 16 jaar mogen de film bezoeken in de bioscopen. Voor de jongere fans raden we aan te wachten de film ook verschijnt op Pathé Thuis. Tegenwoordig verschijnen veel films al snel na de première op streamingdiensten. Ondertussen zijn er gelukkig nog heel veel andere leuke films te bezoeken 😉

Beeld: Don't Worry Darling