Celebs

Harrie Snijders onthult of hij nog steeds samen is met Rilana

In het datingprogramma ‘Daten op het Kamp: Harry zoekt een Vrouw’ konden we allemaal zien hoe Harrie Snijders op zoek ging naar zijn ware liefde. En het leek er even op dat Rilana zijn hart had veroverd, maar zijn de twee nog steeds samen? 

Daten op het Kamp: Harry zoekt een Vrouw

In de laatste aflevering van het datingprogramma was er te zien hoe Harrie en Rilana elkaar de liefde verklaarden. Nu geeft Harrie eindelijk het verlossende antwoord: zijn de twee nog steeds bij elkaar? “Allereerst wil ik al de dames bedanken voor hun deelname jullie zijn toppers!”, schrijft hij onder een aantal foto’s op Instagram die terugblikken op zijn avontuur. “Ook wil ik al mijn volgers en fans bedanken voor de liefde en support in deze periode.”

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Harrie Snijders over zoektocht naar liefde: ‘Is moeilijker als je bekend bent’

Zijn Harrie en Rilana nog samen?

We hebben er even op moeten wachten, maar nu heeft Harrie ons dan eindelijk antwoord op de veelgestelde vraag of hij nog steeds samen is met Rilana. “Het antwoord op deze vraag is: nee. Rilana en ik zijn niet meer samen”, schrijft hij onder de foto van het stel. “We zijn samen tot de conclusie gekomen dat we allebei toch andere prioriteiten en plannen hadden, En dat we jammer genoeg niet bij elkaar passen.” Ondanks dat het koppel niet meer samen is, bedankt hij nogmaals Rilana en de andere dames en hij wenst ze allemaal veel liefde toe in de toekomst. “Alles gebeurd met een reden”, sluit de Hengst zijn bericht af. Wij zijn benieuwd wie de volgende nieuwe liefde van Harrie zal worden!

Beeld: Instagram @harriesnijders