Celebs

OMG! Harrie Snijders gaat op zoek naar ware liefde in eigen datingshow

TLC

Toen we een paar jaar geleden kennismaakten met Harrie Snijders, liep hij het strand van Ex On The Beach op voor de lust. En dat is hem destijds goed gelukt! De vrouwen in de villa vielen als een blok voor hem, en hij kreeg al gauw de reputatie van Harrie de Dekhengst. Je zou het bijna niet geloven, maar nu gaat de hengst op zoek naar de ware liefde in zijn eigen datingshow!

Harrie ‘Dekhengst’ Snijders begint zoektocht naar ware liefde in eigen datingshow

Kennelijk is de casanova klaar om te settelen, maar hij zoekt nog wel een vrouw waarmee hij dat kan doen!

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

De nieuwe show heet Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw. Hierin doen zestien dames een poging om Harries hart te veroveren en zijn onvoorwaardelijke liefde te winnen. Deze datingshow speelt zich af op het kamp. Daarom zijn ook Harries oma, zus, moeder en vader aanwezig in de nieuwe show, om Harrie te helpen beslissen wie er uiteindelijk met zijn hart vandoor gaat. De drie overgebleven dames moeten dan ook punten zien te scoren bij de familie van Harrie. Zij bepalen uiteindelijk wie er wel en niet toegelaten worden op het kamp.

Op date met Harrie

Om ervoor te zorgen dat Harrie de dames goed leert kennen in deze korte tijd, gaan ze in groepsverband maar ook individueel met de hengst op date. Hier maken de dames kennis met het wereldje waar de dekhengst in leeft en leren ze elkaar beter kennen. Allerlei verschillende dates komen voorbij: van romantische massages tot een stoere helikoptervlucht, alles komt voorbij!

Lees ook
Oh, oh! Harrie de Dekhengst doet mee aan EOTB

Tiaraceremonie

Zoals we bij De Bachelor een rozenceremonie kennen, worden bij Daten op het kamp dames naar huis gestuurd na de tiaraceremonie. In de eerste – dubbele – aflevering van de show worden er zelfs al acht (!) dames verzocht het kamp te verlaten. Na die aflevering moeten we maar even afwachten wie iedere avond de tiaraceremonie overleeft en wie niet. Soms lopen de emoties zelfs zo hoog op dat er nogal wat drama voorbijkomt!

Ben jij ook benieuwd welke dame deze hengst uiteindelijk weet te temmen? Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw begint vanaf donderdag 11 augustus en is om 20:30 uur te zien op TLC. Ook kun je de serie iedere week alvast vooruitkijken op Discovery+.

Beeld: TLC

Must reads 👀