Celebs

OMG! Harrie Snijders duikt op in dit populaire programma

Danique
harrie-snijders-populaire-programma

Reality-legende Harrie Snijders is duidelijk niet weg te slaan van de televisie. Na zijn talloze deelnames aan Ex on the Beach en het krijgen van zijn eigen datingshow, is dit toch wel de kers op de taart. Harrie, de Dekhengst, Snijders duikt op in dít populaire programma.

De Slimste Mens

Als je dacht alles al gezien te hebben, not so fast! Wij hadden nooit verwacht dat Harrie Snijders en De Slimste Mens ooit in dezelfde zin zouden verschijnen. Maar hij is toch écht in dit programma voorbijgekomen. In de ronde 3-6-9 van de meest populaire quiz van Nederland kwam de vraag: “Hoe heet de kandidaat die al drie keer meedeed aan Ex on the Beach?” Zoals je kan verwachten hadden de kandidaten géén idee wat het goede antwoord zou zijn.

Wanneer het juiste antwoord bekendgemaakt wordt hebben Guido Spek, en de andere deelnemers, alsnog geen idee over wie dit gaat. De naam Harrie doet geen lampje branden bij ze. Presentator Philip Freriks geeft nog wat extra informatie. “Ook wel Harrie Snijders, of Harrie de Hengst genoemd. Waarom hij hengst wordt genoemd is mij niet helemaal duidelijk.”

Lees ook:
What?! Harrie Snijders verschijnt in een heel bijzonder programma

Reacties

Niet alleen wij waren verrast door de naam Harrie Snijders te horen in dit populaire programma, maar het publiek had er ook wat over te zeggen. Deze trouwe kijker vindt het geen gepaste vraag voor de show. “‘Een vraag over Ex on the Beach’, je zou dan juist punten moeten krijgen als je dat niet weet”, schrijft de fan op Twitter.

View post on Twitter

Beeld: Instagram @harriesnijders