Celebs

Déze dames willen Harrie Snijders’ hart veroveren in nieuwe datingshow

Celine
harrie-snijders-datingshow

Harrie Snijders (aka de hengst) gaat in zijn gloednieuwe datingshow Daten op het Kamp: Harrie zoekt een Vrouw op zoek naar ware liefde. En nu zijn de dames die zijn hart willen gaan veroveren bekend gemaakt.

Deze zestien dames willen Harrie Snijders voor zich winnen in nieuwe datingshow

We stellen ze graag aan je voor!

Daten op het kamp

Harrie maakte onlangs zijn intrede in de EOTB-villa als ‘king of the villa’ en wist hier weer een flinke indruk achter te laten. Toch heeft hij, ondanks alle vrouwen om zich heen, nog geen liefde gevonden. En daar gaan TLC en discovery+ de realityster nu een handje bij helpen. In de nieuwe datingshow gaat Harrie op zoek naar onvoorwaardelijke liefde. Aan dit programma doen zestien dames mee die graag het hart van Harrie de Hengst willen veroveren.

Lees ook
Zien! Zo zag Harrie (de hengst) Snijders van EOTB er vroeger uit

Dit zijn de deelnemende vrouwen

Maar liefst zestien dames gaan proberen het hart van Harrie voor zich te winnen. Zij zullen niet alleen door Harrie, maar ook door een groot deel van de familie goedgekeurd moeten worden. Het is dan ook niet gek dat Harries oma, zus, moeder en vader aanwezig zijn in deze nieuwe show. Zij gaan Harrie namelijk helpen beslissen wie er met zijn hart vandoor gaat.

Deze dames zien een relatie met Harrie wel zitten en gaan we terugzien in het gloednieuwe programma:

De tekst gaat verder onder de foto

Wij zijn héél benieuwd of er iemand tussenzit die Harrie kan temmen. Je bekijkt het vanaf 11 augustus om 20.30 uur wekelijks op TLC of via discovery+.

Beeld: TLC