Celebs

WOW! Harrie Snijders betrokken bij een heftig auto-ongeluk

harrie-snijders-auto-ongeluk

Afgelopen vrijdagavond was realityster Harrie Snijders betrokken geraakt bij een heftig auto-ongeluk. De BN’er deelt het nieuws op Instagram en vertelt ook hoe het nu met hem gaat.

Auto-ongeluk

De 25-jarige Harrie Snijders, bekend van Ex on the Beach, plaatste dit weekend wel een heel shockerend nieuwtje op zijn Instagram Stories. Op de foto zie je Harrie op een ziekenhuisbed liggen. Hij deelt dat hij op vrijdagavond een heftig auto-ongeluk heeft gehad op de snelweg!

“Gisteravond heb ik een auto-ongeluk gehad op de snelweg”, vertelt Harrie aan zijn volgers. “Er was een file vorming, de auto achter mij zag het niet en klapte met volle vaart op me terwijl ik stil stond.” Gelukkig vertelt de BN’er dat hij er zonder al te veel kleerscheuren vanaf is gekomen! “Met mij gaat het verder goed, alleen last van mijn nek”, aldus Harry.

Lees ook:
EOTB’s Jørney deelt heftig bericht: ‘Afscheid van negativiteit en twijfel’

‘Ongeluk zit in een klein hoekje’

Ondanks dat Harrie Snijders door dit auto-ongeluk wel een van zijn shows heeft moeten cancelen, is hij weer bereidt om zijn werk op te pakken! “Hierdoor heeft het team ook besloten gister de show te cancelen. Vanavond zal ik het wel gaan proberen in België”, gaat de ster verder.

Harrie wil ook nog even zijn fans waarschuwen voor de gevaren van de weg en wat voor gevolgen dit met zich mee kan brengen. “Kijk allemaal aub uit op de weg en zit niet op je telefoon! Een ongeluk zit in een klein hoekje.”

Beeld: Instagram @harriesnijders

Must reads 👀