News

Ah oh! Harrie en Anne vechten hun ruzie uit via Instagram Stories

Celine
harrie-anne-ruzie-instagram

Alsof Ex On The Beach nog niet genoeg drama tussen de twee heeft veroorzaakt, hebben Harrie en Anne nu ook in het dagelijks leven ruzie. De twee vechten het uit via hun Instagram Stories. Ze beschuldigen elkaar van van alles en wij krijgen er alles van mee!

Harrie en Anne maken ruzie via Instagram Stories

Tijdens Ex On The Beach speelde er al genoeg drama tussen de twee en kennelijk is dat in het dagelijks leven ook zo!

Drama tussen Harrie en Anne in EOTB

In de afleveringen van Ex On The Beach krijgen we meer dan genoeg drama te zien tussen Harrie en Anne. Zo vergeleek Harrie zijn ex al met duct tape, omdat ze zo plakkerig was volgens hem. Nadat de twee een spicy momentje in de kast deelden, was Harrie weer toe aan iets nieuws en wilde hij eigenlijk van haar af zien te komen. Toen Ayleen terugkwam naar de villa wilde zij hem daar wel bij helpen. De twee begonnen te zoenen in het bijzijn van iedereen. Anne was not amused en liet dit weten ook. ”Dit is het meest kinderachtige dat ik ooit heb meegemaakt”, zei ze erover. Harries plan is in ieder geval geslaagd: Anne heeft haar koffers weggehaald uit zijn kamer.

Duidelijkheid scheppen

Aangezien de EOTB-kijkers het niet eens waren met de aanpak van Harrie, keerde hij tot zijn Instagram Stories. ”Ik was met Anne daar een tijdje. Op een gegeven moment werd ze ook te plakkerig”, vertelt ‘De Hengst’ in zijn Stories. ”Maar er zijn ook heel veel dingen achter de schermen gebeurd die niet zijn uitgezonden. Een aflevering duurt 45 minuten en daar proppen ze twee dagen in”, aldus Harrie.

Volgens Harrie zou Anne niet alleen bij hem plakken, maar ook bij andere mannen. En hier is onze Hengst niet van gediend. ”Ik laat mezelf ook niet op m’n plek zetten. Dan ben ik je gewoon voor. Plus, het is geen Boer zoekt Vrouw, het is Ex on the Beach. Je gaat hier de liefde niet vinden. Anne en ik spreken elkaar ook niet meer. Been there, done that.”

Twee kanten

Maar zoals we gemerkt hebben heeft ieder verhaal twee kanten en ook deze keer is dat geen uitzondering. Anne vertelt namelijk dat het allemaal heel anders is verlopen dan wat Harrie vertelt. ”Je zit 24/7 met dezelfde mensen en je trekt automatisch op met degene waarmee je het op dat moment het beste kan hebben. Ik kan jullie zeggen dat het opzoeken wederzijds was”, vertelt ze erover. Volgens Anne deed Harrie dit echter op een hele sneaky manier, achter de camera’s.

Daarna reageert ze ook nog op wat Harrie zei over het plakken bij andere mannen. ”Hij spreekt zich hier volkomen tegen, want in aflevering 6 zegt hij continu dat ik plakband was en nu zeg je dat ik met andere jongens ook was. Stel het was zo geweest dan zenden ze dit 100% zeker uit, want daar gaat juist het programma om.”

Lees ook
OMG! Harrie Snijders gaat op zoek naar ware liefde in eigen datingshow

Beeld: MTV