Food

OMG! Er bestaan nu Haribo Opkickertje shots en die wil je proberen

haribo-opkickertje-shots

Eerlijk is eerlijk, het maakt niet uit hoe oud je bent: bij het zien van een zak vol Haribo snoepjes wordt je toch gewoon erg blij? En dan vooral van de kikkertjes! Ook groot fan? En ben je inmiddels oud genoeg om alcoholische dranken te nuttigen? Dan is een fles Opkickertje om shots te doen onmisbaar tijdens jouw volgende vriendinnen avond!

Déze nieuwe Haribo Opkickertje shots wil je zeker een keer proberen

NIX onder 18! Geen 18? Geen alcohol

Haribo drank

Geen kikkertjes in de vorm van snoepjes deze keer, maar wél in de vorm van drank. Slijterij De Slijter plaatste de nieuwe toevoeging van het assortiment op Facebook, en aan de reacties te zien valt deze aanwinst zeker in de smaak.

Lees ook
Zó neem je shotjes zonder de sterke smaak te hoeven proeven!

The original frog shot

Bij slijterij De Slijter kun je ‘OPKICKERTJE the original frog shot’ bestellen. En zo zoet als de kikkertjes er zelf uitzien, zo zoet ziet de inhoud van deze fles er ook uit. Je bestelt de fles voor €13,99 via deze website. Belangrijk om te weten: één fles Opkickertje bevat een alcoholpercentage van 12%. De nieuwe smaak is zó populair dat hij al snel was uitverkocht. Maar, zo’n succes wordt vast snel weer aangevuld. In de gaten houden, dus!

Bron: Slijterij De SlijterBeeld: pinterest