Films & Series

Deze Nederlandse romcom wil je met al je BFF’s zien in de bios

happy-single

Kijken jij en je vriendinnen het liefst naar romantische komedies? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er komt binnenkort namelijk weer een gloednieuwe romcom op het grote doek. Wij vertellen je alvast alles wat je wil weten over 'Happy Single'.

De romantische komedie Happy Single is een échte aanrader

Als je fan bent van lekkere zoetsappige romcoms, dan raden we deze nieuwe film zeker aan! Het verhaal gaat over psychologe Mollie (Jamie Grant). Ze is gespecialiseerd in echtscheidingen, niet bepaald romantisch dus. Iedere man die in haar buurt komt wordt dan ook alvast gewaarschuwd, want ze breekt harten. Ze gelooft niet in ‘de ware’ en doet ook zeker niet aan blijvertjes. Maar dan komt ze de knappe Otis (Juvat Westendorp) tegen in haar stamkroeg, maar ze loopt liever voor haar gevoelens weg dan dat ze hem een kans geeft.

Toch kan Mollie dit niet voor eeuwig blijven doen, want Otis is blijkbaar haar nieuwe collega die ze moet inwerken. Ze kan hem dus niet langer ontwijken en zal moeten dealen met haar gevoelens voor hem. De vrienden van Mollie proberen er alles aan te doen om haar te overtuigen om Otis toch een kans te geven. Maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Blijft Mollie voor altijd ‘happy single’ of zal ze toch de sprong wagen in het diepe?

Juvat Westendorp en Jamie Grant

En niet alleen voor de verhaallijn van deze nieuwe Nederlandse romantische komedie hebben ze flink uitgepakt, want ook de cast van deze film is zeker niet mis. Zo zullen we Juvat Westendorp en Jamie Grant op het grote doek zien verschijnen, maar ook Sanne Langelaar, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, André Dongelmans en Dick van Toorn hebben een rol in deze romantische komedie. Dat belooft veel goeds!

Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan de trailer van deze gloednieuwe film hieronder: 

Watch on YouTube

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe romantische komedie en wil je weten of Mollie uiteindelijk de sprong zal wagen met Otis? Dan zul je wel nog even geduld moeten hebben. Happy Single is namelijk vanaf 21 september te zien op het grote doek. Can’t wait!

In samenwerking met Dutch FilmWorks

Beeld: Dutch FilmWorks