Celebs

Zien! Hanne van K3 deelt super schattige foto van pasgeboren baby

hanne-foto-baby

K3-ster Hanne is vorige week maandag bevallen van haar eerste kindje. Haar management bracht het nieuws naar buiten en nu laat de kersverse moeder zelf ook iets van haar horen. Dit weekend plaatste Hanne een super schattige foto van haar baby op Instagram.

‘Ineens was je daar’

Hanne had nog niet zo lang geleden aangekondigd om een pauze te nemen van haar optredens in verband met de zwangerschap. Niemand had verwacht dat kort daarna de bevalling al zou plaats vinden. Zoontje Julien is bijna een maand te vroeg geboren, maar moeder en baby’tje maken het volgens het management goed! Nu heeft de K3-ster zelf ook wat gedeeld over haar lieve ‘ventje’.

“Ineens was je daar, ons ventje”, begint de zangeres onder de super schattige foto van de pasgeboren Julien. “Na al die maanden kunnen we je eindelijk in onze armen houden. Het is onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch.” Lief!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Bevestigd Josje hiermee dat ze Hanne gaat vervangen bij K3?

‘You guys rock!’

Naast de mooie woorden over haar eerste zoontje, wil ze ook nog even haar fans bedanken. “Bedankt allemaal voor de mooie, lieve reacties!”, schrijft Hanne onder de foto van baby Julien. “Het is waanzinnig dat zoveel mensen zo intens met ons meeleven. You guys rock!” 

Ondanks dat de kersverse moeder het goede nieuws graag met de buitenwereld deelt, is het nu weer tijd om terug te kruipen in hun ‘bubbel’. De zangeres neemt nog even de tijd om te genieten van de eerste bijzondere momenten met haar man en zoon. “I’ll be back soon ❤️🌈”, sluit ze haar bericht af. Wij wensen de kersverse ouders veel geluk toe.

Beeld: instagram @hannecarry__